زنان زائر:محدودیتهای زیارتی زنان در اماکن مقدس مدینه منوره رفع شود

تعدادی از زنان زائر بیت الله الحرام از کشورهای مختلف جهان درگفت وگو با خبرنگار ایرنا خواستار رفع محدودیت های زیارتی اعمال شده در اماکن مقدس شهرپیامبر گرامی اسلامی درمورد زنان شدند.
ام زهرا 34 ساله از عراق که براي نخستين بار به حج مشرف شده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اعزامي ايرنا گفت: با همه سختي هاي موجود در عراق و با تمام مشکلات اقتصادي به حج مشرف شدم اما درمدينه با محدوديت زماني و مکاني براي زنان در زيارت اماکن مقدس مانند مسجد النبي و قبرستان بقيع روبروشدم.
ام زهرا افزود: حج زمينه برقراري ارتباط براي مسلمانان را فراهم مي کند بنابراين زنان نبايد از موقعيت کمتري نسبت به مردان در زيارت اماکن مقدس سرزمين رسول الله برخوردار باشند.
ام شاهد 35 ساله ديگر زن عراقي حاضر درمدينه النبي به ايرنا گفت: ما زنان از امکانات برابر مردان در زيارت حرم شريف نبوي و اهل بيت او برخوردار نيستيم و اين براي تمام مسلمانان جهان سوال برانگيز است.
اين زن که از کربلا به حج مشرف شده گفت: تعداد زائران زن نسبت به زائران مرد در مدينه النبي کمتر نبوده وبلکه بيشتر باشد اما تمام امکانات زيارتي براي مردان اختصاص يافته است.
وي با طرح اين سوال که چرا زنان اجازه ندارند وارد قبرستان بقيع شوند تاکيد کرد: هر زن مسلمان شايد فقط يکبار در عمرش چنين سفر الهي نصيبش شود.
فليحه زهرا زن 39 ساله پاکستاني نيز در گفت وگو با ايرنا افزود: رسول الله واهل بيت او متعلق به جهان اسلام هستند ونبايد مانع از ارتباط بخشي ازامت پيامبر با ايشان شد.
وي از نحوه برخورد تعدادي از ماموران در حرم شريف نبوي گله کرد و گفت: بهتر است محدوديت هاي مکاني و زماني براي زنان در زيارت اين اماکن شريف برداشته شود و رفتارها با تمام مسلمانان به يکسان باشد.
وي تاکيدکرد: مسلمانان بايد به ريسمان محکم وحدت الهي چنگ زنند تا دوران شکوه و عظمت اسلامي تجديد شود.
"شداء حسين "بانوي 55 ساله لبناني نيز دراين زمينه گفت: پس از سالها اميد و آرزو موفق به زيارت حرم شريف رسول اکرم شدم اما وقتي اين محدوديت ها را ديدم دلم شکست و به سختي ناراحت شدم.
وي که از بيماري صعب العلاجي رنج مي برد گفت: رسول الله"ص" و اهل بيت ايشان متعلق به تاريخ اسلام و مسلمانان هستند و زنان مسلمان منتظر روزي مي مانند که هرگاه به حرمين شريفين درمدينه منوره رجوع کردند بتوانند به راحتي به مکان شريف روضه النبي و يا زيارت قبرستان بقيع بروند.
ام حسين گفت: اين منظره غم انگيزي است که با بيماري و سختي به حرم شريف نبوي وارد شوي اما نتواني از اين اماکن شريف ديدار داشته باشي.
زيارت از اماکن متبرکه اي مانند "روضه النبي " درمسجدالنبي که در احاديث و روايات اسلامي از آن به عنوان مکان بسيار شريف و معنوي ياد شده ، براي زنان مسلمان در تمام ساعات شبانه روزدر مدينه منوره امکان پذير نيست و بلکه ساعاتي در ابتدا و انتهاي شب براي اين زيارت اختصاص داده شده است.
زنان مسلمان همچنين نمي توانند وارد قبرستان بقيع شوند و اين مکان شريف بعدازظهر هر روز و آن هم درساعتي مشخص و از پشت ديوارهاي بلندي که دور تا دور آن را پوشانده امکان پذير است.