سرپرست حجاج ایرانی از کارکنان آشپزخانه های مرکزی مدینه تقدیر کرد
سرپرست حجاج ایرانى در بازدید ازدو آشپزخانه مرکزى "دخیل" و " زین" از کارکنان پرتلاش این دو مجموعه تقدیر کرد.
مدينه منوره – واحد ارتباطات خبري بعثه مقام معظم رهبري:
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، نماينده ولي فقيه و سرپرست زايران ايراني که از سوی رييس سازمان حج و زيارت همراهی می شد، در جريان بازديد از دو آشپزخانه مجهز و مرکزي زائران ايراني درحومه شهر مدينه منوره در گفت و گو با خبرنگاران اظهارداشت: با تلاش دست اندرکاران اجرايی حج، کيفيت توليد و توزيع غذاي زائران نسبت به سالهاي گذشته رشدي نسبی داشته است.
آيت الله محمدی ري شهري در اين بازديد که روز جمعه 1 آذر ماه انجام شد، از زحمات رييس سازمان حج و زيارت و دست اندرکاران تهيه غذاي زائران تشکر کرد و خواستار توجه کامل به سلامت زايران و خدمت رساني مناسب به آنان شد.
وي گفت: بايد مسئولان توزيع غذا سعي لازم را داشته باشند که از کيفيت غذاي زائران کاسته نشود.
دو آشپزخانه متمرکز با استفاده از پيشرفته ترين وسايل و تجهيزات پخت و پز در شهر مدينه غذاي مصرفي زائران ايرانی را آماده سازي و طبخ مي کنند و به مکان هاي استقرار کاروان ها تحويل مي دهند.
حدود يکصد تن از آشپزهاي مجرب ايراني بطور شبانه روزي غذاهاي ايراني را با استفاده از بهترين مواد غذايي با نظارت هيات پزشکی حج جمهوری اسلامی ايران طبخ مي کنند.
به گفته مسئولان اجرايی حج جمهوری اسلامی ايران، تجهيزات اصلي آشپزخانه هاي متمرکز شهرهاي مقدس مکه و مدينه به دست صنعتگران ايراني ساخته شده است. طبخ غذاي تمام زائران ايراني در آشپزخانه هاي متمرکز، از سال 81 عملي شد. پيش از آن غذا در آشپزخانه هتل ها پخته مي شد که خطرات و نگراني هاي فراواني را به دنبال داشت . انفجار و آتش سوزي و بکار گيري نيروهاي بسيار زياد در هتل ها از آسيب هاي اين کار بود.
با تدبير مديران حج وزيارت ابتدا 60 در صد ، سپس 80 در صد و هم اکنون 100 درصد زائران از غذاي آشپزخانه هاي متمرکز استفاده مي کنند.