حج تجدید میثاق با سیره نبوی(ص) است

نایب رییس مجلس اعلای شیعی لبنان از حج به عنوان میعادگاه همه مسلمانان با هر مذهب و ملیت یادکرد و این فریضه الهی را فرصتی برای تجدید میثاق با سیره نبوی(ص) دانست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، «عبدالامير قبلان» نايبرييس مجلس اعلای شيعی لبنان با اشاره به فريضه حج كه يادآور سيره رسول(ص) در اطاعت از خداوند، بندگی وی، التزام به احكام الهی و دعوت بندگان به سوی او است، گفت: بر همه ما واجب است به پيامبر اسلام(ص) و اهل بيت(عليهمالسلام) اقتداكرده و در مسير آنها كه الگوی عمل صالح هستند، گامبرداريم.
وی با بيان اينكه اسلام به معنی نجات بشريت از جهل، عقبماندگی و كينهتوزیاست، ملت لبنان را به دوری از كينه، دشمنی، حسد، خودپرستی و تلاش در راه مصالح كشور فراخواند.
قبلان همچنين با اشاره به اينكه تربيت افراد سالم زيربنای ساخت جامعهای سالم است، گفت: به همين دليل است كه نبايد امر به معروف و نهی از منكر را فراموش كنيم و با تلاش صادقانه و اخلاص، جامعه خود را بر ارزشها و اخلاق استوارسازيم.
وی تأكيدكرد: بر همه مردم لبنان لازم است كه به انبيای الهی كه راهنمای انسانها به سوی خداوند هستند و راه صحيح وصول به ساحل امن و اطمينان را به همه بشريت نشانمیدهند، اقتداكنند.
نايب رييس مجلس اعلای شيعی لبنان با اشاره به اينكه امروزه انواع فتنهها منطقه را بحرانی كردهاست، گفت: در شرايط كنونی بايد خود را در حصار دين قرارداده و از شرارت و خودپسندی دوری كنيم.
قبلان همچنين مردم لبنان را به دوری از فتنههايی كه دشمن در پی ايجاد آن بين برادران دينی در اين كشور است و نيز كار و تلاش در راه خير و صلاح جامعه خود فراخواند.