ابعاد سیاسی و اجتماعی حج بررسی میشود

بررسی ابعاد سیاسی و اجتماعی حج و زیارت از عناوین فراخوان همایش «حرم» است که پژوهشگران می‌توانند تا 30 دی‌ماه سال جاری آثار خود را در موضوعات مطرح شده به دبیرخانه این همایش ارسال کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، همايش «حرم» به‌منظور تشويق و تكريم مؤلفان و تجليل از برترين‌های علمی و پژوهشی در حوزه حج و زيارت و به‌همت معاونت آموزش و پژوهش بعثه مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

بر اين اساس بعثه از عالمان، انديشمندان، محققان، نويسندگان و ناشران درخواست كرده آثار تأليفی خود را در زمينه حج و زيارت حداكثر تا تاريخ 30 دی‌ماه سال جاری به دبيرخانه اين همايش ارسال كنند.

آثار مربوط به موضوع حج و زيارت بايد به زبان‌های فارسی و عربی باشند و اين در حالی است كه محققان خارجی نيز می‌توانند در اين همايش شركت كنند.

حج و زيارت در قرآن و حديث، احكام و مناسك حج، اسرار و معارف حج، ابعاد سياسی، اجتماعی و اقتصادی حج و زيارت، ابعاد تربيتی و روان‌شناختی حج و زيارت، ابعاد حقوقی و بين‌الملل حج و زيارت، آداب سفر و اخلاق زائر و حج از ديدگاه مذاهب اسلامی از جمله موضوعات مطرح شده برای اين همايش است.

همچنين بررسی تاريخ و آثار و اماكن زيارتی(مكه، مدينه، عراق و سوريه)، حج و زيارت در هنر فارسی، حج و زيارت در ادب عربی، كلام و عقايد در حوزه حج و زيارت، سفرنامه‌های حج، عتبات و سوريه، مديريت‌ سفرهای زيارتی و آسيب‌شناسی فرهنگی حج و زيارت از ديگر عناوين طرح شده برای فراخوان همايش «حرم» است.


| شناسه مطلب: 26391