اعزام 9 هزار و 250 زائر از اصفهان به مکه مکرمه

مدیر فرودگاه شهید بهشتی اصفهان گفت: 9 هزار و 250 زائر از پنجم آذر ماه امسال طی شش روز با 24 پرواز به مکه مکرمه اعزام می‌شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از فارس ايرج بهشتي اظهار داشت: در هر پرواز حدود 400 مسافر به سمت مكه حركت مي‌كنند.
وي با اشاره به اينكه امسال تمام پروازهاي اصفهان اول به سمت جده است، افزود: زائران بعد از يك ماه از مدينه به اصفهان باز‌ مي‌گردند.
مدير فرودگاه شهيد بهشتي اصفهان با اشاره به برخي كمبودها در ترمينال پروازهاي خارجي و برخي تعميرات در آن تصريح كرد: به دليل اينكه پرواز زائران در مدت شش روز انجام مي‌شود تراكم مسافران در فرودگاه اصفهان زياد خواهد بود.
وي بيان داشت: تداخل پروازهاي مكه با ديگر پروازهاي خارجي همچون دبي، دمشق و كويت از نظر شلوغي در ترمينال بين‌المللي تداخلاتي را به وجود مي‌آورد، اما در پروازها مشكلي به وجود نخواهد آمد.
بهشتي در ادامه به سه پرواز مقصد تهران ـ اصفهان ـ تهران شركت هواپيمايي تابان در اصفهان اشاره كرد و بيان داشت: اين پروازها در صورت استقبال مسافران از سه روز در هفته به شش روز افزايش مي‌يابد.
وي با اشاره به ساعت پروازهاي شركت تابان در اصفهان اظهار داشت: پروازهاي ياد شده از ساعت 19 يا 20 شب از تهران به مقصد اصفهان و صبح روز بعد نيز از اصفهان به مقصد تهران حركت خواهد كرد.
مدير فرودگاه شهيد بهشتي اصفهان با تاكيد بر ظرفيت 120 نفري هواپيماهاي اين شركت هواپيمايي بيان داشت: به دليل كم اطلاعي مردم اين پرواز با 70 درصد ظرفيت خود جابه‌جا مي‌شود.
وي همچنين بيشترين مشكل جابه‌جايي مسافران را مربوط به پروازهاي تهران و اهواز دانست و خاطر نشان كرد: در صورت استقبال مسافران، پروازهاي اين شركت به شش روز در هفته به غير از روزهاي جمعه‌ افزايش مي‌يابد.
بهشتي اظهار داشت: شركت هواپيمايي تابان نيز قرار است جمعه‌ها يك پرواز از سمت اصفهان به اهواز را براي كاهش مشكل جابه‌جايي مسافران داشته باشد.


| شناسه مطلب: 26408