زائران سوریه: 3 روز دمشق ؛ 3 روز زینبیه

معاون سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران در جمع مدیران و صاحبان هتلهای طرف قرارداد با سازمان حج و زیارت ایران اهتمام بیشتر کارگزاران بخش گردشگری سوریه در خدمات رسانی به زوار ایرانی را خواستار شد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، حسین اکبری معاون سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران در این نشست که پنج شنبه شب با حضور سفیر ایران در سوریه و نماینده مقام معظم رهبری در این کشور برگزار شد، گفت:آمار نشان می دهد سالانه 650 هزار نفر از ایران برای زیارت بقاع متبرکه به سوریه سفر می کنند و بی شک خدمات رسانی خوب و جلب رضایت زائران زمینه ساز افزایش این آمار خواهد شد.
این مقام سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران همچنین به تجربه موفق این سازمان در هماهنگی با کارگزاران و مراجع مسئول در امر خدمات رسانی به زوار ایرانی در عراق و عربستان اشاره کرد و افزود: انتظار ما از کارگزاران بخش خصوصی و دولتی در وزارت گردشگری و هتلداران دمشق این است که خدمات بهتری به هموطنان زائر ارایه دهند.
اکبری به مدیران هتلهای سوری طرف قرارداد با سازمان حج و زیارت گفت: با وجود اوضاع نا امن عراق اما همکاری کارگزاران بخش زیارت این کشور در چند سال اخیر موجب شد آمار زوار ایرانی از یک میلیون نفر در سال فراتر برود.
وی همچنین به طرح سازمان حج و زیارت ایران در تقسیم مدت اقامت زوار ایرانی در سوریه به طوری که سه روز در دمشق و سه روز در منطقه زینبیه باشند،اشاره کرد و گفت: امیدواریم این طرح که از یکم آذر به صورت آزمایشی اجرا می شود، مورد توجه هموطنان زائر قرار بگیرد.
حجت الاسلام موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز در سخنانی در این نشست روابط ممتاز سیاسی ایران و سوریه را انگیزه ای برای کارگزاران بخش گردشگری و زیارتی تلقی کرد تا با توجه به تسهیلات ارایه شده از دولتهای دو کشور بتوانند در حوزه خود فعالیتی چشمگیر داشته باشند.
همچنین صاحبان هتلهای طرف قرارداد با سازمان حج و زیارت کشورمان در این نشست به بیان برخی مشکلات خود از جمله افزایش قیمت سوخت، برق و مواد غذائی پرداختند و خاطرنشان کردند، گرانی جهانی موجب شد قیمت خدمات نیز افزایش یابد، با این حال میزان درآمد آنان کمتر از گذشته است.
آنان تصریح کردند: نارضایتی زوار ایرانی تنها مرتبط به خدمات اقامت در هتلها نیست بلکه شامل نارسایی در خدمات شهری از جمله عدم جمع آوری زباله و رعایت نکردن نظافت در اطراف هتلها هم هست.
آنان همچنین از مسئولان حج و زیارت کشورمان خواستند در کنار برنامه زیارتی، برنامه دیدار ازامکان سیاحتی سوریه برای زوار ایرانی در نظر بگیرند، تا زوار بتوانند از نزدیک با جاذبه های طبیعی و آثار باستانی این کشور آشنا شوند.
دراین نشست بر ضرورت ساماندهی و نظارت بیشتر سرکاروانها بر زوار و برحذر داشتن آنها از افراد کلاهبردار و سارق نیز تاکید شد.
بر اساس برآورد وزارت گردشگری سوریه، درآمد سالانه این کشور از محل سفر زایران ایرانی 350 میلیون و از محل سفر زوار کشورهای اسلامی به بقاع متبرکه اهل بیت (ع) سالانه 2میلیارد دلار است.
اخبار مرتبط: