طرح جدید سازمان حج و زیارت برای اقامت زایران در سوریه

مدیر نمایندگی سازمان حج و زیارت در سوریه گفت : طرح جدید این سازمان برای استقرار زوار ایرانی در سوریه، به صورت آزمایشی از ابتدای آذرماه سال جاری در این کشور اجرا می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، علي محمد عسگري افزود: اين موضوع در ديدار روز پنجشنبه حسين اكبري معاون سازمان حج و زيارت جمهوري اسلامي ايران و مهند كلش معاون وزارت گردشگري سوريه بررسي شد.

وي تصريح كرد: بر اساس اين طرح قرار است زوار سه روز را در منطقه زينبيه در جوار حرم مطهر حضرت زينب (س ) و چهار روز را در دمشق نزديك حرم حضرت رقيه (س ) اقامت كنند.

عسگري ، استفاده دو برابر از هتلهاي داخل دمشق و رفع كمبود در اين زمينه ، كاهش تردد زوار بين دو حرم و نظارت بيشتر طرف سوري بر هتلهاي موجود در دو منطقه و كاهش بهاي سفر را ازجمله محاسن اين طرح ، برشمرد.

به گفته مدير نمايندگي سازمان حج و زيارت در سوريه ، اين طرح توسط دو استان اصفهان و خراسان و شركتهاي ثامن الائمه و شمسا از اول آذر اجرا مي‌شود.

وي اظهار داشت : مشابه اين طرح در دو شهر كربلاي معلي و نجف اشرف در عراق اجرا شده كه به علت فاصله بيش از ‪ ۱۰۰‬كيلومتر ميان دو شهر، موفقيت آميز بوده است .

عسگري گفت : همچنين در ديدار معاون سازمان حج و زيارت كشورمان و معاون وزارت گردشگري سوريه ، دو طرف بر پيگيري توافقات انجام شده ، تشكيل كميته مشترك به منظور نظارت هفتگي بر هتلهاي ميزبان زوار ايراني و ارائه گزارش به نماينده سازمان حج و زيارت ايران و وزارت گردشگري سوريه تاكيد كردند.

وي افزود: همچنين مقرر شد امكانات رفاهي براي زواري كه از باب السلام واقع در مرز ميان تركيه و سوريه به طور زميني وارد سوريه مي‌شوند در نظر گرفته شود.

عسگري يادآور شد: بر اساس مذاكرات روز پنجشنبه، قرار شد در صورت موافقت تركيه ، اتوبوسها از گذرگاه تل ابيض وارد سوريه و از باب السلام خارج شوند كه اين كار سبب كاهش مسير مي‌شود.

معاون سازمان حج و زيارت قرار است روز جمعه به منظور ساماندهي اعزام زوار ايراني به لبنان از سوريه در تركيب كاروانهاي يك و دو روزه، راهي لبنان شود.


| شناسه مطلب: 26436