صدور روادید زایران حج تمتع سال جاری آغاز شد

سازمان حج و زیارت ازآغاز صدور روادید زایران حج سال جاری توسط سفارت عربستان سعودی خبر داد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، روابط عمومي سازمان حج و زيارت اعلام كرد : با نزديک شدن به روزهاي اعزام زايران بيت الله الحرام سفارت کشور پادشاهي عربستان سعودي در تهران و کنسولگري اين کشور در مشهد مقدس صدور رواديد حاجيان امسال را آغاز کردند .
بر اساس اين گزارش در سال جاري حدود 104 هزارنفراز جمهوري اسلامي ايران عازم عربستان مي شوند که قرار است براي 51 هزار نفر از اين عده کنسولگري عربستان درمشهد و براي بقيه سفارت تهران رواديد صادر کند.
تاکنون يکصد هزار جلد از گذرنامه هاي زايران جمع آوري شده و براي 90 هزار نفر آنان رقم طلب که مقدمه صدور رواديد است دريافت شده است.
انتظار مي رود که صدور رواديد براي همه زايران تا روزهاي ابتدايي عزيمت آنان به پايان برسد.
اعزام زايران امسال از روز 22 آبان ماه با انجام چهار پرواز آغاز و ستادهاي حج در مدينه منوره و مکه مکرمه به ترتيب از 15و 20 آبان ماه کار خود را آغاز مي کنند.