ارائه الگوی جدید حجاب برای حج تمتع امسال

معاون پژوهشی و آموزشی بعثه مقام معظم رهبری از طراحی و ارایه الگوی جدید حجاب در حج تمتع سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از شبستان، حجت‌الاسلام سيد علي قاضي عسکر، معاون پژوهشي و آموزشي بعثه مقام معظم رهبري در حاشيه گردهمايي زايران تهرانی حج تمتع سال جاري به خبرنگاران رسانه هاي گروهي گفت: آماده‌سازي حجاج به‌ صورت نمادين براي حج از اهداف اين نوع گردهمايي ها است كه تاكنون با استقبال خوب مردم مواجه شده است و 90 درصد آنها از اين برنامه احساس رضايت كرده‌اند.

حجت الاسلام قاضي عسکر، القاي حال‌ و هواي سفر معنوي حج و توسعه اين فرهنگ در جامعه را از اهداف اين برنامه برشمرد و درباره آخرين تغييرات صورت‌گرفته در عربستان و اطلاع‌رساني به زايران اظهار داشت: درباره اين مسايل اطلاع‌رساني شده است و امسال مشكل خاصي در انجام مناسك زايران ايجاد نخواهد شد.

معاون پژوهشي و آموزشي بعثه مقام معظم رهبري از ارايه‌ الگوي جديد حجاب براي حج تمتع امسال خبر داد و ادامه داد: اين الگو امسال طراحي شده است كه به كاروان‌ها ارايه مي‌شود تا در اين سفر با مشكلي مواجه نشوند.

وي اهداي قرآن به زايران، برگزاري مسابقه‌هاي فرهنگي، ارايه نرم‌افزارهايي براي آموزش در جلسات كارواني به روحانيان و تهيه حدود 25 نرم‌افزار براي نصب در تلفن همراه زايران به صورت رايگان را از جمله برنامه‌هاي امسال بعثه اعلام كرد و ابراز داشت: برنامه‌هاي آموزشي امسال با نظارت بيشتري دنبال مي‌شود و اميدواريم اين برنامه‌ها طبق فرمايشات مقام معظم رهبري با روشي نو و جديد همراه باشد.

بنابر گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، حجت الاسلام قاضي عسکر درباره آثار منتشرشده براي مقابله با اقداماتي كه افراطي‌ها و وهابيون در عربستان انجام مي‌دهند، توضيح داد: امسال 80 اثر جديد در كنار آثار سال گذشته براي معرفي شيعه و پاسخگويي به شبهات منتشر شده‌اند و در كل 250 اثر براي ايام حج آماده مي‌شود.

گردهمايي زايران تهرانی حج تمتع سال جاری، چهارم آبان در استاديوم 12 هزار نفري آزادي برگزار شد. در اين گردهمايي با حضور نمادين افرادي به‌عنوان زايران كشورهاي مختلف، اعمال و مناسك حج تمتع براي آموزش و آماده‌سازي زايران اعزامي با اشاره به آخرين وضعيت مشاعر مقدس در مكه و مدينه انجام شد.


| شناسه مطلب: 26828