معاون سازمان حج و زیارت: اطلاع رسانی مهمترین وظیفه مدیر کاروان هاست

رحمتی نیا، با اشاره به نامگذاری سال ۸۷ به سال نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: در سال جاری نوآوریهای بسیاری در ساختار حج و زیارت صورت گرفته که نویدبخش تحول سازنده در این سازمان خواهد بود.
معاون پشتيباني، اداري و مالي سازمان حج و زيارت، گفت: اطلاع رساني دقيق و موثر، از مهمترين وظايف مديران كاروان هاست.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از ايرنا ، عباس رحمتي نيا، روز دوشنبه در مراسم معارفه مدير جديد حج و زيارت استان يزد اظهار داشت: اطلاع رساني مناسب، موجب بهرهگيري افزون تر زايرين از برنامهها و خدمت رساني بهتر كاروانها ميشود.
وي افزود: برغم استفاده از رسانههاي جمعي مختلف، هنوز ضعفها و كاستي هاي فراواني مشهود است كه بايد در رفع آن كوشيد.
رحمتي نيا، در بخش ديگري از سخنانش ، با اشاره به نامگذاري سال ۸۷به سال نوآوري و شكوفايي تصريح كرد: در سال جاري نوآوريهاي بسياري در ساختار حج و زيارت صورت گرفته كه نويدبخش تحول سازنده در اين سازمان خواهد بود.
وي از آنلاين كردن تمامي واحدهاي مرتبط با امور حج، به عنوان نمونهاي از اين نوآوريها نام برد و گفت: متقاضيان خدمات اين سازمان ميتوانند بدون هرگونه دغدغه ذهني و تنها از طريق اينترنت، خدمات مورد نظرخود را دريافت كنند.
رحمتي نيا، ادامه داد: در ايام حج امسال، بيش از ۲۰درصد از زايرين در منطقه نزديك حرم سكونت داده ميشوند و در آشپزخانههاي متمركز شهرهاي مدينه و مكه روش پخت با بخار جايگزين پخت با گاز ميشود.
وي ازافزايش ۲۲درصدي هزينههاي حج خبر داد و گفت: تورم جهاني و گران شدن كرايه منازل به دليل تخريب هتلهاي ضلع شمالي مسجدالحرام ، از عوامل موثر در اين افزايش قيمت است.
به گفته رحمتي نيا ، زايران ايراني حج تمتع از ۱۷ايستگاه پروازي به كشور عربستان اعزام ميشوند و در صورت آماده شدن فرودگاه بيرجند ، تعداد ايستگاههاي پروازي كشورمان به ۱۸مورد افزايش خواهد يافت.