باید فرصت و لحظه ها در سرزمین وحی را مغتنم شمرد

برای بیشتر افراد توفیق تشرف به سرزمین وحی ، تنها یکبار در طول عمرشان حاصل می شود و در برخی مواقع به خاطر خصلتی که انسان دارد و قدر نعمت در کف را نمی دادند ، فرصت را از دست می دهد و آنطور شاید نمی تواند از آن بهره برداری کند.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ،این ، از توطئه های شیطان است تا زایر را از برکات عظمای حج محروم سازد و به حیل مختلف رنج او را بی حاصل گرداند . پس زایر باید هشیار باشد و مواقف در میعادگاه اولیای الهی را غنیمت بداند و از لحظه لحظه های آن که سال ها برای درک آن حسرت کشیده ، بصورت بهینه بهره بگیرد.
این لحظه ها و روزها بسرعت سپری می شوند و شاید دیگر در زندگی انسان تکرار نشود و او چنین توفیق بزرگی را در طول حیاتش درک نکند ... و کدامین خسارت و افسوس بالاتر از اینکه انسان خدای ناکرده با دست خالی از مشاهد شریفه و مواقف کریمه مراجعت کند ومانند تشنه ای باشد که از کنار دریا با لب خشک برمی گردد.
در این سفر باید وارستگی از تعلقات را تمرین کرد ، آنچه را که بغییر خداست از دل بیرون ریخت و محشر را بیاد آورد که مال ، منال و اولاد سودی ندارد و تنها قلب سلیم ، فریاد رس است .
باید تلاش کرد با قلبی که آلوده به شرک و هوا نیست آهنگ کوی یار کرد و چون ابراهیم خلیل الله در جلب رضای معبود ، سر از پا نشناخت تا سفر حج ، سفری از خود به خدا و از اغیار بسوی یار باشد.
اگر چنین حالتی را در خود یافتی ، سراپا نور می شوی و می توانی از سفر بسوی حق ، بهره بگیری و با توشه ای وافر به مام خویش برگردی.
در چنین شرایطی ، دیگر از رذیلت های اخلاقی اثری نمی ماند ، همه فضیلت مِی شود و هدف نهایی حج که رنگ خدایی گرفتن است ، محقق می گردد.
و باید ، سعی کرد تا قلب ها را و نه قالب ها را بسوی حق تعالی متوجه ساخت و از فضیلت ها ، معنویت و عرفان پر کرد و توشه ای در خور ، کسب نمود.