یک استاد دانشگاه : امکانات فرهنگی را باید بیشتر و با فقر فرهنگی مقابله کرد


یک استاد عمره گزار دانشگاه تهران ، بر لزوم افزایش امکانات فرهنگی در مدینه منوره و مقابله با فقر فرهنگی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج ،، وی افزود: برای این منظور باید به سمت تکنولوژی رفت و از فرصت و زمان ، بهترین استفاده را کرد.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

"جهانفر" ، آموزش قبل از سفر زایرین مدینه منوره و مکه مکرمه را خیلی مهم خواند و افزود: زایرین باید قبل از سفر به سرزمین وحی آموزشهای لازم را درخصوص تعامل با رفتارهای ناشایست ماموران سلفی که کوچکترین اعمال و حرکت آنان به ویژه زایرین ایرانی را زیرنظر دارند و به بهانه های مختلف مزاحم زیارت مومنین می شوند، فرا بگیرند.

 

وی، اهمیت آموزش جوانان بااحساسات بالا را بیشتر از سایر زایرین دانست و تصریح کرد: باید از فنون الکترونیک در آموزش بهره گرفت و حداکثر ااستفاده را در کوتاهترین زمان ممکن بدست آورد.

بگفته  وی ، اگر زایرین آموزش های مربوط به رفتارهای اجتماعی ، رعایت حال زایرین دیگر و نحوه برخورد و تعامل با ناملایمات را که توسط ماموران سلفی در عربستان اعمال می شود را قبل از سفر فرا گرفته باشند ، ناهنجاری ها و مشکلات نیز کاهش می یابد.

یک استاد دانشگاه دیگر ایرانی نیز آموزش های قبل از سفر زایرین در زمینه های مختلف را بشدت مورد نیاز دانست و توجه مضاعف به مبلغین اعزامی را جهت توفیق در کارهای فرهنگی ضروری بیان کرد.

روحانی ، با تاکید بر اینکه بدون توانایی اقتصادی ، دستیابی به اهداف فرهنگی تقریبا غیرممکن می شود گفت: ما باید پرچمداری اتحادیه منطقه ای را داشته باشیم و از اینطریق اقتصاد خود را منطقه ای و سپس جهانی کنیم.

وی ، تحقق این مهم را لازمه  اتحاد همگانی دانست و تصریح کرد: بدون اتحاد ، اهداف توسعه نیز قابل  دستیابی نخواهد بود.

این استاد دانشگاه بوعلی همدان ، از ابتکار بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره درخصوص برگزاری زیارت دوره ویژه و کلاس مدینه شناسی قدردانی و برلزوم توسعه آنها در دوره های آینده ی عمره مفرده تاکید کرد.


| شناسه مطلب: 27491