شرکت 90 هزار فلسطینی در نماز جمعه مسجد‌الاقصی

به‌رغم تدابیر شدید امنیتی نظامیان رژیم صهیونیستی، هزاران فلسطینی در نخستین نماز جمعه ماه مبارک رمضان مسجدالاقصی شرکت کردند و امام جمعه این مسجد حضور انبوه فلسطینیان در نماز جمعه مسجد الاقصی را پاسخ عملی فلسطینیان به رژیم صهیونیستی دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، نظاميان اسرائيلي ديروز تدابير شديد امنيتي براي ورود فلسطينيان به شهر قدس اتخاذ كردند، به‌طوري كه هزاران تن از نيروهاي پليس راه‌هاي منتهي به اين شهر را بسته بودند و به خودروهاي شخصي اجازه عبور از خيابان‌هاي آن را نمي‌دادند.
به نوشته اين روزنامه، نظاميان صهيونيست به مردان فلسطيني كمتر از 45 سال اجازه ورود به قدس نمي‌دادند. همچنين زنان فلسطيني كمتر از 35 سال اجازه ورود به مسجد الاقصي را نداشتند.
بنا بر اين گزارش،‌ نظاميان صهيونيست ديروز شهر قدس را تبديل به يك پادگان نظامي كرده بودند به‌طوري كه صدها تن از اين نيروها در مبادي ورودي مسجد‌الاقصي استقرار داشتند و با احداث پست‌هاي ايست و بازرسي فلسطينيان را به دقت مورد بارزسي بدني قرار مي‌دادند.
اين روزنامه اردني نوشت: شيخ "عكرمه صبري" امام جمعه مسجد‌الاقصي با محكوم كردن تدابير شديد امنيتي نظاميان اسرائيلي عليه فلسطينيان گفت "اين اقدامات سبب شد تا هزاران نفر از ساكنان كرانه باختري رود اردن و نوار غزه نتوانند در نماز جمعه مسجدالاقصي شركت كنند، با وجود اين، حضور انبوه فلسطينيان در اين نماز پاسخ عملي آنان به اقدامات كساني است كه چشم طمع به مسجد الاقصي دارند."
وي افزود: فلسطينيان با حضور پر‌شور خود ثابت كردند كه مسجد‌الاقصي از آن مسلمانان است.
شيخ عكرمه صبري از فلسطينيان دعوت كرد تا در ماه مبارك رمضان در نماز جمعه مسجدالاقصي به صورت گسترده شركت كنند.
به گفته رئيس پليس رژيم صهيونيستي 90 هزار فلسطيني در نماز جمعه ديروز مسجدالاقصي شركت كرده بودند.


| شناسه مطلب: 27525