حضور زایرین جهان اسلام در حرم نبوی، در ماه رمضان باشکوهتر شده است

با فرارسیدن ماه مبارک رمضان ، ماه نزول قرآن ، ماه ضیافت الله و ماه مناجات و راز و نیاز، حضور زایرین کشورهای اسلامی به ویژه ایران ، در حرم نبوی و اماکن مقدس شهر رسول الله (ص) باشکوه و گسترده تر شده است.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، در اینحال، حضور پرشور و معنوی نوجوانان و جوانان عمره گزار ایرانی، جلوه های زیبایی از باور و ایمان خالصانه آنان به ائمه ی معصومین (س) را بنمایش گذاشته است.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
زایران نوجوان و جوان ایرانی با بدست آوردن کوچکترین فرصت ، در مسجدالنبی ، محدوده ی قبرستان بقیع و دیگر اماکن مقدس مدینه منوره گردهم می آیند و با حال وهوای وصف نشدنی به تلاوت قرآن کریم ، قرایت ادعیه و زیارتنامه می پرازند.
این عزیزان ، با زبان روزه و تضرع و اشک ریزان ، برای برآورده شدن حاجات خود و تمام ملتمسین، دست به درگاه احدیت بلند کرده و برای سلامتی ، عزت ، اقتدار و پیروزی مسلمانان دعا می کنند.
آنان همچنین متعالی شدن درجه شهیدان راه اسلام و قرآن و امام شهیدان حضرت امام خمینی (ره) را از خالق یکتا مسالت کرده و طول عمر توام با عزت و اقتدار رهبر معظم انقلاب اسلامی و توفیق روزافزون مسوولان و خادمین نظام را خواستار می شوند.
لحظات روحانی که توسط نوجوانان و جوانان عمره گزار ایران عزیز هنگام مناجات و راز و نیاز با معبود و خالق خویش ، در مسجدالنبی (ص) و بین الحرمین ، خلق می شود چیزی نیست که از خاطره ها محو شود و مطمئنا خواسته های آنان نیز که از دل برمی خیزد ، بر دل میزبان خواهد نشست و مستجاب خواهد شد.
سجده شکر زایرین ایرانی نیز که در ایام شعبانیه و روزهای آغازین ماه مبارک رمضان توفیق حضور در سرزمین وحی و زیارت حرم نبوی و خانه خدا نصیبشان شده است ، جای خود دارد و زایرین دیگر کشورهای اسلامی را محو و نظاره گر کرده است .