راه اندازی باشگاه مجازی عمره دانشجویی

مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری از گشایش رسمی باشگاه مجازی عمره دانشجویی در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، محسن اسلامي گفت: اين باشگاه از چندي پيش به صورت آزمايشي آغاز به كار كرده و در مدت زمان كوتاه فعاليت خود با استقبال چشمگير دانشجويان روبه رو شده است به طوريكه تا كنون يك هزار و ‪ ۴۸۰‬نفر به عضويت باشگاه درآمده اند.

وي زمان راه اندازي رسمي باشگاه مجازي عمره دانشجويي را بعد از ماه مبارك رمضان و در پاييز امسال اعلام كرد.

اسلامي، نگارش و ثبت خاطرات دانشجويان از سفر معنوي عمره، ارائه آموزش‌هاي مرتبط با عمره مفرده، معرفي وبلاگ، گفت و گو و يافتن دوستان حج عمره اي را از جمله امكانات اين باشگاه مجازي براي مراجعه‌كنندگان برشمرد.

وي، تهيه و توزيع ‪ ۳۰۰‬هزار كتاب در خوابگاه‌هاي دانشجويي با همكاري وزارت ارشاد از بهمن ماه ‪ ۸۶‬تا فروردين امسال و بهسازي نمازخانه خوابگاه‌هاي دانشجويي را به عنوان برخي اقدامات اخير اداره امورفرهنگي وزارت علوم معرفي نمود.

راه اندازي سايت قرآني وزارت علوم، انتشار ‪ ۸‬شماره از نشريه قرآني الم، تجهيز و غني‌سازي كانون‌هاي قرآن و عترت دانشگاهيان، برگزاري نخستين المپياد قرآني دانشجويان با همكاري سازمان سنجش و اجراي طرح فضاسازي قرآني محيطهاي دانشگاهي، از جمله اقداماتي است كه مدير كل امور فرهنگي وزارت علوم به اجراي آنها در طي سه سال اخير تاكنون در مجموعه اين وزارتخانه اشاره كرد.

اسلامي، راه اندازي خانه‌هاي فرهنگ جديد و افزايش تعداد اين مراكز از ‪۲۰‬ به ‪ ۶۰‬خانه فرهنگ تا پايان سال ‪ ۸۸‬و ايجاد مركز فعاليت‌هاي قرآني در محل وزارت علوم را به عنوان برنامه‌هاي آينده اداره كل امور فرهنگي وزارت علوم، برشمرد.

وي، فقدان سند فرهنگي در كشور را يكي از معضلات حوزه فرهنگ در سال‌هاي گذشته خواند و خاطرنشان ساخت: در كشور، با سندهاي بسيار كلاني روبه رو هستيم كه اغلب آنها مانند قانون اساسي و برنامه چشم انداز توسعه، اسناد بالادستي هستند و دوردست را نشان مي‌دهند بطوريكه چگونگي دست يافتن به اين اهداف، يك معضل هميشگي است و در حوزه‌هاي فرهنگي، اين چالش‌ها بيش از ديگر حوزه‌ها به چشم مي‌خورد.

اسلامي يادآور شد: با توجه به نبود سندهاي مشخص فرهنگي، براي نخستين بار كار طراحي و تدوين سند اهداف، راهبردها و برنامه‌هاي فرهنگي و اجتماعي در وزارت علوم طي سه سال گذشته، رقم خورد كه اين سند با عنوان دانشگاه تمدن ساز تهيه شده و در اختيار دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي كشور قرار گرفته است.

مديركل فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري بر مقوله‌هاي آموزش محوري، ارتقا محوري و اعتدال محوري به عنوان رويكردهاي اساسي برنامه‌هاي فرهنگي اين وزارتخانه تاكيد كرد.


| شناسه مطلب: 27627