نمایندة ولی فقیه بر توجه جدی به امر آموزش زائران حج تأکید کرد


نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بر توجه جدی به امر آموزش زائران در فرصت باقی مانده تا موسم حج تأکید کرد و گفت : جلسات آموزشی باید با کیفیت مورد نیاز و در زمان های تعیین شده به شکل مطلوب برگزار شود .

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، آيت الله محمد محمدي ري شهري در جريان سومين سفر استاني خود به استان خراسان رضوي در جمع مديران و روحانيون كاروان هاي استان خراسان رضوي، شمالي و جنوبي، با بيان اين مطلب كه ايجاد رشته دانشگاهي و يا دانشكده تبليغ حج در منطقه مشهد و همچنين در ساير مناطق كشور در حال پيگيري است افزود : تلاش ها در انجام است تا سر فصل هاي دروس اين رشته دانشگاهي قبل از آغاز موسم حج 87 تدوين و آماده شود.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

وي اظهار اميدواري كرد كه تا اخر سال آينده اين رشته در مناطق قم و مشهد ايجاد شود .

نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت، هدف از انجام سفر هاي استاني را توان بيشتر مناطق در انجام مسئوليت ها و مأموريت هاي محوله برشمرد.

آيت الله محمد محمدي ري شهري خدمتگزاران به حج را سنگرداران تبليغ و دفاع از ارزشهاي انقلاب اسلامي و افرادي تلاشگر دانست كه در نوراني تر كردن دل هاي مردم در تلاش هستند.

وي با تشريح بخش هايي از مناجات شعبانيه گفت:  مناجات شعبانيه دعايي زيبا و ارزشمند است كه همه     ائمه اطهار (ع) و ساير بزرگان دين بدان تاكيد داشته اند.

رئيس دانشكدة علوم و حديث در تشريح بخشي از اين دعاي شريف افزود : خداي متعال عالِم به همه خواسته ها و دعاهاي همه نيايشگران و صاحب علمي گسترده و نامحدود است ، از اينرو معناي شنيدن در برخي از ادعيه به مفهوم ترتيب اثر دادن و اجابت كردن است .

آيت الله محمدي ري شهري با استناد به روايات اسلامي گفت : بهترين دعا، دعايي است كه از عمق دل بازگو شود و همراه با جد و اجتهاد باشد .


| شناسه مطلب: 27704