نود در صد از مسافران عمره امسال به سرزمین وحی منتقل شده اند

نود در صد از مسافران عمره امسال به سرزمین وحی منتقل شده اند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، مسئول دفتر نمایندگی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران درجده گفت تاکنون کار جابجایی پانصد و شصت و هفت هزار زائر عمره گزار ایرانی به فرودگاههای مدینه ، جده و بالعکس انجام شده است و عملیات جابجایی زائران تا انتقال کامل ششصد و سی هزار زائر ایرانی سرزمین وحی تا اواخر شهریور ادامه دارد.
عمارلو با اشاره به اینکه کار انتقال زائران ایرانی را دو شرکت هواپیمایی ایران ایر و سعودی اجرا می کنند گفت از ابتدای عملیات عمره در فروردین امسال تاکنون به طور متوسط زمان تاخیر در پروازهای ورودی به عربستان و خروجی از این کشور پنجاه دقیقه بوده است.
وی با اشاره به اینکه متوسط زمان تاخیر در پروازهای دیگر کشورها حدود سی دقیقه است افزود علت تاخیر در پروازها انجام تعمیرات و اجرای دقیق چک لیستهای استاندارد پرواز برای رعایت ایمنی کامل مسافران است.