معرفت حاصله از عمره مفرده ، چراغ راه زندگی جوانان می شود

قایم مقام وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری گفت: معرفت و شناخت حاصله از عمره مفرده ، چراغ راه زندگی دانشجویان و جوانان می شود.
" سیدمحمد حسینی" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج ، برکات و ره آوردهای حج را غیرقابل وصف زبانی دانست و تصریح کرد: حج ، شامل مجموعه ای از عبادات بود ه و آثار معنوی، دنیوی و اخروی فراوانی در بر دارد.
وی ، به آثار و برکات حج از دیدگاه قرآن اشاره کرد و افزود: در جریان سفر به سرزمین وحی ، تاریخ اسلام مرور می شود و بسیاری از آیات قرآنی که محل نزول آن مکه و مدینه است برای زایر تداعی و انگیزه ای در او ایجاد می شود.
وی ، عمره گذاری در دوران جوانی را مهم و تاثیرگذار ارزیابی کرد و با یادآوری ره آوردهای مثبت و فراوان عمره ی دانشجویی ، اظهار داشت: دانشجویان ، به خاطر جوان بودن و برخورداری از ضمیری پاک و روشن ، بسرعت بسوی معنویت گرایش پیدا می کنند و از سفر حج ره توشه ی خوبی برای ادامه ی زندگی برمی گیرند.
قایم مقام وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری افزود: روحیات عالی دانشجویان عمره گذار ، پس از بازگشت به کشور اسلامی ، همکلاسی و دوستان آنان را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.
حسینی ، آشنایی با مردم دیگر کشورها ، مسایل مسلمانان و جهان اسلام را از جمله ره آوردهای سفر معنوی حج برشمرد و اضافه کرد: دانشجویان جوان ، در این سفر دید گسترده ای نسبت به مسایل جهانی ومنطقه ای پیدا می کنند و با پایبندی بیشتری در جهت پیشرفت و تعالی کشور خود تلاش می کنند.
وی ، گفت: برخی از دانشجویان دختر عمره گذار نیز که شاید تا قبل از تشرف ، پایبندی چندانی به مسایل مذهبی ، عبادی و حتی حجاب اسلامی نداشتند ، پس از سفر نه تنها خود عوض می شوند بلکه درخانواده نیز تاثیر می گذارند.
وی ، عمره دانشجویی را یکی از طرح های بسیار مهم و موفق فرهنگی بیان کرد و افزود: افزایش همه ساله ی آمار دانشجویان متقاضی سفر حج ، بیانگر واقعیت توفیق در اجرای طرح عمره دانشجویی است.
حسینی ، با یادآوری اینکه امسال تقریبا تمامی رییسان دانشگاهها و شمار زیادی از اساتید نخبه ، در عمره مفرده حاضر شدند ، افزود : وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، طرح افزایش سهمیه عمره مفرده اساتید دانشگاهها را نیز در دست بررسی و اقدام دارد.