دین ، طریقت حق تعالی برای هدایت مخلوق است

دین ، طریقت حق تعالی برای هدایت مخلوق بوده و دارای ایستگاههای زمانی و مکانی متعددی جهت تقویت معنویت در انسان است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، عمره  ،  یکی از  ایستگاههای معنوی برای تجدید معنوی و تقویت ارزش است تا انسانها   ره گم نکنند و همواره  خود را باایستگاههای راهنما ی دیگری از جمله رمضان ، محرم ، نماز و حج ، بیازمایند و تنظیم کنند.
و این  دعا است که  در مسیر طولانی حیات  و هنگامه ی تولد تا  مرگ  ،  به دین روح  و معنایی آسمانی  می بخشد  و انسان را مسیحایی می کند.
 قرآن ، کتاب آسمانی ، سخن خداوند  با بندگان است و دعا راهی  برای  راز و نیاز بندگان با خالق یکتا و توانا محسوب می شود.
این سخن گفتن را  آدابی و غنایی باید  ،  این آداب و محتوی را نیز باید از سرچشمه ی وحی گرفت ، از انسان کامل و انسانی که  دارای معرفت قوی و عمیق نسبت  به خداوند و بندگان اوست.
دعا ، جلا دهنده ی روح و نشاط بخش آن است و ادعیه  وارده در مکتب اهل بیت  (س) ، روحبخش دین اسلام و مذهب تشیع است.
با  دعا ، روح جلا می خورد ،  اشک سرازیر می شود و انسان عروج می کند . دعا ،  راهی به  معراج  و ملکوت است .
دعا و زیارت ،  دو بال پرواز انسان بسوی کمال مطلق ، رستگاری و قرب الهی است و هر انسانی برای پالایش روح  خود از تیرگی گناه و معصیت ، تقویت اراده و تفکر خویشتن ، نیاز به این دو بال و مناجات با خالق هستی دارد.
از اینرو بخش عظیمی از تعالیم و آموزه های پیامبران اسلام  ،  به ویژه  حضرت ختمی مرتبت (ص) و امامان معصوم (ع) را  دعا و نیایش ، راز و نیاز با  رب العالمین تشکیل می دهد.
خداوند  در قرآن کریم ، این بشارت را به بندگان  خود داده است که اگر او را بااخلاق بخوانند ، دعاها ی آنان را مستجاب خواهد فرمود.
و بالاخره اینکه خداوند متعال ، برای زایران خانه ی خود و حرم نبوی و ائمه ی بقیع ، شرایط  زمانی و مکانی  ارزشمندی را جهت استجابت دعا  و نیایش ، فراهم ساخته است.
در آستانه ی  حرم نبوی ،  از پیشگاه  رسول گرامی اسلام  (ص) و دخت گرامی آنحضرت عاجزانه  و ملتمسانه درخواست داریم که  میهمانان خود  را  مایوس و ناامید نفرمایند ، آمین یا رب العامین .


| شناسه مطلب: 27765