راز و نیازهای یک زائر دلباخته

در حالی که اشک می ریخت و تضرع می کرد از خدای مهربان می خواست او را در انجام فریضه و وظیفه ای که برعهده گرفته است یاری فرماید.

عاجزانه از معبود ش  که  او را مفتخر به میهمانی  خانه ی خود و  حرم نبوی (ص) فرموده است  درخواست می کرد  توفیق  آن را نیز عطا فرماید تا  بتواند  بپاس کرم و فضل الهی ، روح و اندیشه  خود را چنان سازد که زیبنده ی  میهمان اوست.
دست به دامن رسول گرامی اسلام (ص) و بانوی دو عالم  (س) شده بود  و ملتمسانه  یاری می طلبید  تا او را در تهیه ی ره توشه ی سفر آخرت  ناامید و مایوس نفرمایند.
می گفت: زهرا جان ، ای جگرگوشه ی رسول خدا (ص) ، مظلومیت ناشی از بزرگواری و ذلالی قلب مبارکت را از دوران کودکی  به گوش  شنیده بودم  ... و امروز که در حریم  و جوار قبر مطهر و عطرآگینت  ، توفیق زمزمه  زیارتنامه ات را یافته ام  ، غریبی و مظلومیت تو ، فرزندان  و همسر غمخوار و مهربانت را با جان و دل لمس می کنم و بر آنانکه  اینهمه  ظلم و ستم در باره ی شما  رواداشته اند  ، لعنت می فرستم .
آنچنان سرگرم راز و نیاز با مادر سالار شهیدان بود که  مجال پاک کردن قطرات اشکی  را که  زنجیر وار  بر گونه هایش جاری می شدند پیدا نمی کرد و متوجه  شماری از زایران که  دورش حلقه بسته و به ارتباط  درونی  و قلبی او با  ام ابیها  رشک  می بردند ، نمی شد.
 مادر  شهید  دشت نینوا  را  به پاکی  خون  و ایثارگری  جوانان  پاکباخته ی صحرای کربلا  قسم  می داد  که جوانان و نوجوانا ن شهید ایران زمین را باآنان محشور  و همنشین فرماید .
صادقانه و بی آلایش ،  دخت پیامبر گرامی اسلام  (ص) را خطاب قرار داد  و  افزود : امروز که ملت بزرگ ایران  اسلامی  با  سکانداری رهبر معظم  و فرزانه ی انقلاب ،  افتخار پرچمداری  اسلام و آزادیخواهان  را در جهان پیدا کرده  ،  از برکات خون شهدا و امام  شهدا  است و استمرار این توفیق به نگاه  و لطف بیکران تو  و جد  بزرگوارت بستگی  دارند .
او ، وحدت امت اسلامی را اساسی ترین و حیاتی ترین راهبرد  دستیابی به اهداف اسلامی و لطف و عنایت ائمه معصومین (س) را لازمه ی تحقق این آرمان مهم  و خواسته ی شهیدان راه اسلام  و قرآن بیان می کرد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، این زایر حرم نبوی که  بیش از 50  بهار را  تجربه کرده بود ،  پس از فراغت از راز و نیازی که  اطرافیانش را مجذوب ساخته بود ، گفت :  میهمانان خانه ی دوست باید جهت تحقق خواسته ی بنیانگذار جمهوری اسلامی و و رهبر  فرزانه انقلاب که  وحدت امت اسلامی است ،  دست به دعا و نیایش بردارند و نصرت اسلام و مسلمین را از درگاه احدیت ، مسالت نمایند.
او که  سفر اول خود به  سرزمین وحی را  تجربه می کرد ،  افزود:  حج ،  سفری صد درصد  معنوی است و میزبان خانه ی عشق و ایثار،  دعای مدعوین را  استجابت می فرماید.
این میهمان خانه ی دوست و عضو خانواده ی محترم شهدا ادامه  داد : شیفتگان زیارت خانه  خدا و حرم نبوی، بدور از علایق مادی و دنیوی ،  دستاوردهای انقلاب اسلامی را قدر می شناسند  و برای بقای این نظام  مقدس دعا  می کنند.


| شناسه مطلب: 27816