صالحی خوانساری : خدمت به زائران خانه خدا ، ارزنده ترین خدمت هاست

حجت الاسلام و المسلمین صالحی خوانساری از اساتید حوزه علمیه قم گفت : خدمت به زائران خانه خدا ، ارزنده ترین خدمت هاست .
حجت الاسلام و المسلمین صالحی خوانساری از اساتید حوزه علمیه قم گفت : در دیدار از آشپزخانه های ایران درمدینه منوره خطاب به کارکنان این مراکز گفت : اجری که شما در این محیط گرم برای خدمت به زائران خانه خدا می برید ، بسیار زیاد و عین مشارکت در حج همه ی زائران است .
زائران ایرانی درطول عمره و حج ازاین نظر که غذاهای محلی خود را که توسط آشپزهای ایرانی تهیه شده می خورند، حتما راضی تر هستند. ایران برای تهیه ، توزیع و پذیرایی از زائران خود درعربستان سعودی شبکه گسترده ای در اختیاردارد که در آن از کشتارگاه مجهز اختصاصی تا وسایل حمل و نقل و رستوران هتل ها قراردارد .
درشهر مدینه ، ایران دو آشپزخانه مرکزی بزرگ دارد که درآن روزانه دو نوبت غذای گرم برای نزدیک به 30 هزار زائر و عامل اجرایی طبخ و با انتقال به رستوران هتل ها توزیع می شود . کلیه وعده های غذایی توسط آشپزهای ایرانی پخت و بدست پرسنل ایرانی آموزش دیده توزیع می شود و عوامل بومی و محلی در تهیه و توزیع غذای ایرانی نقش ندارند.