نیمه شعبان در مناطق شیعه ‌نشین عربستان


منابع آگاه در عربستان سعودی از برگزاری جشن های با شکوه نیمه شعبان توسط شیعیان این کشور به ویژه در مناطق شیعه‌ نشین شرق عربستان خبر دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، کوچه‌های چراغانی شده، شنیده شدن آوای سرودهای مذهبی، برپایی خیمه‌های شادی، پخش شربت و شیرینی در ایستگاه‌های صلواتی، پوشیدن لباسهای نو، زیبا و رنگارنگ، پرتاب ترقه‌های نورافشانی، شلوغی در شیرینی فروشی‎ها، برپایی دهها جشن ویژه در مساجد و حسینیه‌ها، همه و همه نشان از شادی بی حد و مرز شیعیان سرزمین حجاز در روز میلاد منجی عالم بشریت داشت.

گفتنی است رطوبت شدید و گرمای بسیار سرزمین حجاز، مانع از خروج خانواده‌های شیعه از منازل خود برای بازدید از اقوام در این روز بزرگ و عزیز نشد.

شایان ذکر است مراسمی همچون جشن‌های روز گذشته که حضور نیروهای پلیس و امنیتی نیز محض احتیاط در آن مشاهده میشد، تنها چند سالی است که توسط شیعیان عربستان در مناطق شیعه‌نشین به صورت آزادانه برگزار می شود.

ناگفته نماند، بسیاری از خانواده‌های شیعه عربستان ترجیح دادند این روزهای مبارک را در شهرهای مقدسی مانند مکه مکرمه، مدینه منوره، سیده زینب سوریه و حتی مشهد مقدس  در کشورمان بگذرانند.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


| شناسه مطلب: 27903