دانشنامه امام مهدی (عج) برروی اینترنت

در آستانه نیمه شعبان دانشنامه امام مهدی (عج) با هزار و 130 مقاله، گزیده کتاب، چکیده پایاننامه، پرسش و پاسخ به همت محققان مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی روی شبکه جهانی اینترنت قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، مدير اين طرح گفت: اين دانشنامه با هدف جمعآوري مطالب مختلف در خصوص ابعاد شخصيت وجودي امام عصر(عج) و شناساندن بهتر اين امام همام به كليه عاشقان و شيفتگانش در نقاط مختلف دنيا تهيه شده است.
علي طباطبايي دانشنامه امام مهدي (عج) را داراي 64 نمايه در قالب 28 نمايه اصلي و 36 نمايه فرعي دانست و اظهار داشت: موعود و منجيگرايي در اديان و مكاتب ابراهيمي و غيرابراهيمي، دكترين مهدويت و مباني كلامي آن، زندگينامه امام (ع)، شباهتهاي امام (ع) با انبيا و چهارده معصوم (ع) و عصرغيبت صغرا و غيبت كبرا امام (ع) از نمايه هاي اصلي اين دانشنامه است.
وي ادامه داد: حاكميت ديني و ولايت فقيه در زمان غيبت، آسيبشناسي مهدويت، صفات و ويِژگيهاي ياران منتظر و آداب انتظار، علائم ظهور، مهدويت و جهان غرب، وضعيت جهان در زمان ظهور و پس از آن، آخرالزمان، شبههشناسي مهدويت، رجعت در قرآن از جمله ديگر نمايههاي اصلي دانشنامه امام مهدي (عج) است.
طباطبايي علل و عوامل غيبت امام (ع) و تشرفات و ملاقات بزرگان و عنايات امام (ع) به ديگران را از نمايههاي فرعي اين دانشنامه ذكر كرد و گفت: بهرهمندي از امام (ع)، مكان و زمان ظهور و قيام امام (ع)، ايرانيان و نقش آنان در قيام و عصر ظهور، نقش جوانان و بانوان در زمان ظهور، اهل كتاب در دولت امام (ع) و همچنين سيره حكومتي و ويژگيهاي حكومت امام زمان (عج) را از جمله ديگر نمايههاي فرعي اين دانشنامه عنوان كرد.
وي توليد اين دانشنامه را مرهون بيش از هفت ماه تلاش محققان مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي دانست.