مسوول بعثه رهبری در مدینه : از حضور گسترده دانشگاهی ها در حج و عمره استقبال می کنیم

مسئول بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره از حضور هرچه بیشتر دانشجویان و دانشگاهیان در مناسک حج و عمره استقبال کرد.

مسئول بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره از حضور هرچه بیشتر دانشجویان و دانشگاهیان در مناسک حج و عمره استقبال کرد.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ،  حجت الاسلام و المسلمین نجفی به دکتر محمد باقر خرمشاد معاون امور فرهنگی وزارت علوم که در مدینه منوره بسر می برد ، گفت : امسال نزدیک به 30هزار دانشگاهی به عمره مشرف شدند که سهم خوبی در تلطیف فضای دانشگاهها و نشر معارف الهی در مراکز آموزش عالی  داشت.

 وی گفت که بعثه مقام معظم رهبری معتقد است که باید ازهر جهت سطح کاروانهای دانشگاهی که به عمره و حج می روند ، ارتقا یابد.

  حجت الاسلام و المسلمین نجفی گفت که بعثه مقام معظم رهبری اولویت خاصی به اقشار فرهنگی و فرهیخته برای تشرف به حج و عمره می دهد.


| شناسه مطلب: 27933