آیت الله مقتدایی:زائران بیت الله الحرام قدر این سعادت الهی را بدانند

آیت الله مرتضی مقتدایی مدیر حوزه علمیه قم به زائران بیت الله الحرام توصیه کرد که قدر فرصت تشرف را بدانند و سعی کنند از تمامی لحظاتی که در سرزمین وحی هستند ، برای عبادت به قصد خودسازی استفاده کنند.
وی روز دوشنبه و در گفت وگویی اختصاصی با خبرنگار سایت در مدینه منوره گفت : مهمترین نکته ای که زائران حرم نبوی و بیت الله الحرام لازم است به آن توجه کنند این مهم می باشد که به کجا آمده اند و در چه مقامی قرار دارند . <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
آیت الله مقتدایی گفت : ندای وجود مبارک پیامبر اکرم (ص) از این محل به عالم منتشر شده است . یک عده اگر چه اندک ، ابتدا دور آن حضرت را خوب گرفتند و مبارزه کردند و جان خود را برای برقراری دین خدا ایثار کرد اسلند ، مانند شهدای احد و بدر و دیگر غزوات – یکی از دلایلی که مردم این همه گرد وجود رسول الله (ص) آمدند ، خلوص ، مهر ، صفا ، رآفت و مهربانی ایشان بود. ایشان با همه مهربان بودند و با همگان حتی دشمنانشان به مهربانی و لطف برخورد می کردند.
مدیر حوزه علمیه قم ادامه داد : حضرت ختمی مرتبت (ص) با یاران کمی دعوت الهی را برای گرویدن مردم به اسلام ابلاغ فرمودند . یاران پیامبر (ص) همه ی عمر زحمت کشیدند و تلاش کردند تا که امروز جمعیت مسلمانان بر یک میلیارد نفر بالغ شده است .
وی اضافه کرد: ما دراینجا باید از آن همه گذشت درصدر اسلام درس بگیریم . آنها با چنان ایستادگی ها که درتاریخ درباره اش بسیار خوانده ایم ، به ترویج دین حنیف اسلام در سرتاسر گیتی پرداختند. مسلمانان امروز عزت خود را مدیون گذشت ها و ایثارهای بسیاری هستند که پیامبر خدا (ص) و یاران ایشان در صدر اسلام نشان دادند و سختی ها را به جان خریدند.
وی بزرگترین درسی را که یک زائر باید از زیارت حرم شریف نبوی کسب کند ، دوستی ، مهر و محبت و گذشت نسبت به همنوع و تلاش برای اعتلای دین خدا و خودسازی برشمرد .
آیت الله مقتدایی گفت : بنا بر مستندات فقهی ، روح رفیع رسول الله (ص) همواره ناظر و راهنمای ما در امور است. زیارت حرم رسول الله (ص) مانند زیارت خود ایشان در دوران حیات است و تفاوتی ندارد . با چنین اعتقادی ما باید در این سفر الهی وقت خود را عموما صرف عبادت وخودسازی کنیم و از پرداختن به مسایلی که این فرصت را از ما خواهد گرفت مانند وقت گذرانی در بازارها ، خودداری نماییم که این فرصت هابسیار محدود است.
مدیر حوزه علمیه قم به زائران توصیه کرد که درزیارت های خود برای عموم مسلمین در سرتاسر جهان بخصوص ایران اسلامی دعا کنند و سلامت و موفقیت و سربلندی امت اسلامی را از خداوند مسالت نمایند و از آن حضرت برای این دنیا و جهان آخرت خود و دیگر مسلمین شفاعت و یاری بخواهند .
وی تاکید کرد : در خانه حضرت به روی همه باز است و نباید از این سفر الهی دست خالی و یا با بهره کم بازگردیم .
مدیر حوزه علمیه قم با یادآوری حقوق اولیا بر فرزندان ، به زائران توصیه کرد که در سفر به سرزمین وحی که در آن دعاها قطعا بیشتر مستجاب خواهد شد ، به نیت پدر و مادر خود و دیگر مومنین نماز و قران بخوانند و برای ادامه عزت و مجد و شکوه اسلام و مسلمین و در حق مسلمانان بویژه هموطنان دعای خیر نمایند و شفای عاجل بیماران را مسالت نمایند.