چادر ایرانی و خیل مشتاقان تهیه آن در مدینه منوره

چادر که در ایران مرسوم و به عنوان یک حجاب و پوشش کامل تر مورد استفاده خانم های ایرانی قرار می گیرد ، در مدینه النبی (ص) مشتاقان بسیاری در بین زائران از کشورهای مختلف یافته است .
زائران که این پوشش را بر تن زنان مسلمان ایرانی می بینند ، اغلب اوقات امکان تهیه آنرا در مدینه النبی (ص) سوال می کنند که چون تهیه آن در بازار این شهر ممکن نیست ، آنهایی که خیلی مشتاق ترند یا از خانم های ایرانی که به خیاطی وارد هستند می خواهند تا آنرا برایشان بدوزند و یا اینکه با امید به وجود و امکان تهیه آن به بعثه مقام معظم رهبری رجوع می کنند.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
خانم "بشرا سعید " اهل مغرب یکی از علاقه مندان به داشتن و استفاده از چادر ایرانی به عنوان یک پوشش مناسب برای زن مسلمان است .
خانم بشرا بازرگان است و در کشورش در زمینه تولید لباس فعالیت می کند . او مغازه ای هم برای فروش کارهایش در مادرید پایتخت اسپانیا دارد.
بشرا روز شنبه در مراجعه به بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره گفت که بسیار مشتاق است تا یک چادر ایرانی داشته باشد و حاضر است هزینه آنرا به هر قیمتی که باشد ، بپردازد.
وی گفت که روزهاست از خانم های ایرانی که با آنها دیدار داشته خواسته است تا چنانچه خیاطی می دانند چادری برای او بدوزند که فردی را نیافته است .
بشرا به دکتر "حبیب قهرمانی " مسئول واحد بین الملل بعثه مقام معظم رهبری گفت که چادرایرانی علاوه بر زیبایی ، به جهت پوشش مناسبی که ایجاد می کند ، می تواند به او اطمینان خاطر بیشتری در رعایت دستورات الهی در مورد ضرورت حجاب برای زن مسلمان بدهد.
بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره با زحمات زیاد و یا یاری گرفتن ازخانم های ایرانی زائر ، چادری برای خانم " بشرا " تهیه کرد که در مراسمی به او اهدا شد .
خانم بشرا که به همراه " محمد الحسان " همسر خود برای دریافت چادرایرانی اش رجوع کرده بود ، گفت که زنان مسلمان در مغرب ، اصرار زیادی به رعایت حجاب دارند .
وی گفت که کشورش یکی از هدف های تهاجم فرهنگی بیگانگان بخصوص فرانسوی هاست که مغرب زمانی در اشغال سربازان آن بود .
مغرب به جهت پیشه ارتباطات و تعاملات آن و نیز موقعیت جغرافیایی اش ، دارای یک خرده فرهنگ فرانسوی است.
بشرا گفت که در کشورش و نیز اروپا که به جهت کار بازرگانی به آن آمد و شد دارد ، شاهد احیای فرهنگ داشتن پوشش مناسب توسط خانم هاست و این مهم فقط به خانم های مسلمان اختصاص ندارد .
بشرا گفت که برای ترویج فرهنگ حجاج ، زنان هنرمند و با ذوق مسلمان می توانند طرح ها و الگوهای خوب و زیبا طراحی و معرفی کنند و به این ترتیب در نهضت احیای حجاب در جهان نقش و سهم با ارزشی داشته باشند.
خانم بازرگان مغربی گفت که چادر ایرانی رااز این رو برای پوشش خود برگزیده است که پوششی مناسب تر به او می دهد و به علاوه او را قادر می سازد تا فعالیت های بیرون از خانه خود را ضمن رعایت دستورات شرع مقدس ، با سهولت تمام انجام دهد.
بشرا گفت که در کشورش جریانهایی لائیسیته را ترویج می کنند ولی زنان مسلمان با آگاهی تمام حجاب را انتخاب کرده و آنرا میان خود و دیگر خانم ها بخصوص دختران جوان به عنوان وسیله ای که آنها را در برابر بی اخلاقی ها و بد اخلاقی ها مراقبت می کند ، توصیه می کنند.