کنترل تردد زایران روی پل جمرات

کمیته نظارت بر توسعه اماکن مقدس در مکه از کاهش ظرفیت تردد زایران روی پل جمرات به 300 هزار نفر در هر ساعت طی مراسم حج تمتع سال جاری خبر داد.
كميته نظارت بر توسعه اماكن مقدس در مكه از كاهش ظرفيت تردد زايران روی پل جمرات به 300 هزار نفر در هر ساعت طی مراسم حج تمتع سال جاری خبر داد.
به گزارش (ايكنا) به نقل از روزنامه«گالف نيوز»، تصميم كميته نظارت بر توسعه اماكن مقدس در مكه بهمنظور جلوگيری از ازدحام جمعيت روی پل جمرات بعد از مراسم رمی جمرات و انجام مناسك طواف دور كعبه گرفتهشدهاست.
اين كميته در بيانيه ديروز17 مرداد، دراينباره گفت: در حال حاضر ظرفيت حضور زايران بر روی پل جمرات 500 هزار نفر در هر ساعت است اما اين ظرفيت به 300 هزار نفر در هر ساعت بهمنظور كنترل حركت آنان به سمت مسجدالحرام كاهش میيابد.
«عبدالله محسنبن عبدالرحمانبن حميد» رييس طرحها و مطالعات توسعه مسجدالحرام دراينباره گفت: تمام تلاش خود را برای مهياكردن مقدمات بهمنظور انجام مناسك حج و جلوگيری از ازدحام جمعيت بهكار خواهيمگرفت.
وی در ادامه از طرح توسعه پل جمرات به 5 طبقه با 11 ورودی و 12 خروجی و ايجاد امكانات برای عبور و مرور معلولان در مسجدالحرام طی سالهای آينده خبرداد.