بازدید وزیرعلوم از نحوه فعالیت آشپزخانه مرکزی درمدینه منوره

صبح روز پنج شنبه دکتر زاهدی وزیر علوم ،تحقیقات وفنآوری به همراه حجه الاسلام والمسلمین نجفی روحانی مسئول بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره و آقای وریدی رئیس ستاد حج مستقر در مدینه از نحوه فعالیت ومراحل پخت وتوزیع غذای زائران ایرانی بازدید به عمل آوردند.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج دراین بازدید وزیرعلوم از نزدیک با مسائل ومشکلات آشپزخانه مرکزی مستقردر مدینه آشنا شدند . <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

لازم به ذکر است غذای حدود 25000 زائر ایرانی در مدینه منوره در دو آشپزخانه مرکزی وروزانه دردونوبت ناهاروشام درطول سال به غیر از ایام حج تمتع توسط نزدیک به 160 آشپز طبخ وکیفیت آن از نظر ارزش  غذائی ،بهداشت ونوع غذا با توجه به محیط وذائقه زائران مورد بازرسی روزانه توسط کادر پزشکی،متخصصان تغذیه وسایر تخصص ها قرار دارد.


| شناسه مطلب: 28158