روزانه به طور متوسط 28 هزار پرس غذا در آشپزخانه زین مدینه پخت می شود

روزانه به طور متوسط 28 هزار پرس غذا در آشپزخانه زین مدینه پخت می شود.
روزانه به طور متوسط 28 هزار پرس غذا در آشپزخانه زین مدینه پخت می شود مدیر آشپزخانه مرکزی زین در مدینه منوره گفت : روزانه به طور متوسط 28 هزار پرس غذا برای زائران ا یرانی در مدینه منوره در این آشپزخانه پخت می شود.
رحمان دلشاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج ، افزود: این تعداد غذای زائران ایرانی برای شام ونهار زائران در این آشپزخانه به صورت روزانه پخت می شود.
وی با اشاره به مواد اولیه غذای زائران ایرانی در مدینه منوره ،افزود: مواد غذایی مورد نیاز دو آشپزخانه مرکزی الدخیل و زین در مدینه منوره با استفاده از بهترین مواد تهیه می شود.
مدیر اشپزخانه زین در مدینه منوره اظهارداشت:هم اکنون حدود 70 نفر از عوامل ایرانی این آشپزخانه به صورت تمام شیفت در زمینه تهیه شام وناهار زائران ایرانی انجام وظیفه می کنند.
وی یاداورشد: آشپزخانه مرکزی زین در جنوب مدینه در منطقه احد قرار دارد و غذای تهیه شده در این آشپزخانه با استفاده از هیترهای گرم کننده توسط خودروهای مخصوص به هتلهای کاروانهای ایرانی حمل می شود.
بر اسا س امارهای موجو حدود یک سوم غذای 30 هزار زائر ایرانی در مدینه منوره در آشپزخانه مرکزی زین در مدینه منوره پخت و توزیع می شود.