آیت الله محمدی ری شهری از آشپزخانه های مکه مکرمه بازدید کرد

دراین آشپزخانه روزانه 13هزار نفر پخت انجام می شود و در سایر هتل های مکه مکرمه توزیع می شود.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
آيت الله محمدي ري شهري نماينده ولي فقيه در حج و زيارت صبح جمعه از آشپزخانه هاي ابوجدائل و قحطاني محل پخت غذاهاي زائران ايراني در مكه مكرمه بازديد كرد.
به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج درمكه مكرمه، آيت الله ري شهري در اين بازديد كه از سوي مصطفي خاكسار قهرودي رييس سازمان حج و زيارت كشور و معاونان بعثه مقام معظم رهبري همراهي مي شدند، از بخش هاي مختلف اين آشپزخانه ها ديدن كرد.
نماينده ولي فقيه در حج و زيارت با حضور در بخش هاي مختلف مختلف آشپزخانه هاي مكه مكرمه از جمله آماده سازي برنج، خورش، سوپ و سبزيجات از نزديك در جريان مراحل فعاليت اين بخش ها قرار گرفت.
محمد هادي وحيدنيا مسئول آشپزخانه ابوجدائل درجريان اين بازديد، در هر قسمت توضيحاتي ارايه داد.
وي به خبرنگار ما گفت:دراين آشپزخانه 18هزار نفر غذا براي 30هتل مكه مكرمه تهيه و پخت مي شود كه براي بالابردن كيفيت ، كاركنان را به سه قسمت تقسيم كرديم و امسال براي نخستين بار سه نوع خورشت و يك وعده خورشت رژيمي دراين آشپزخانه پخت مي شود.
وحيدنيا افزود: هم اكنون يك گروه 36 نفره از نيروهاي انساني در بخش هاي آماده سازي خورش، برنج و سوپ فعاليت مي كنند.
مرادنژاد مسئول آشپزخانه قحطاني مكه مكرمه نيز گفت: دراين آشپزخانه روزانه 13هزار نفر پخت انجام مي شود و در ساير هتل هاي مكه مكرمه توزيع مي شود.
آيت الله محمدي ري شهري را در اين بازديد، قهرودي رييس سازمان حج و زيارت، حجج اسلام عرب ، قاضي عسگر و شريف مهدوي معاونان بعثه مقام معظم رهبري همراهي مي كردند.
هم اكنون زائران ايراني در 45 هتل مكه مكرمه بسر مي برند.