آیت الله محمدی ری شهری از آشپزخانه های الدخیل و زین در مدینه منوره بازدید کرد

هم اکنون روزانه بیش از 60هزار پرس غذا در اشپزخانه های الدخیل و زین در مدینه منوره برای زائران ایرانی پخت می شود.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

ایت اله محمد محمدی ری شهری نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت از اشپزخانه های مرکزی  الدخیل و زین  در مدینه منوره  بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج ، در این بازدید رییس سازمان حج وزیارت و معاونین بعثه مقام معظم رهبری ایت اله محمدی ری شهری را همراهی می کردند.

نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت وهمراهان ایشان از سالنهای پخت غذا ،سردخانه ،انبار مواد غذایی ،محل آماده سازی گوشت ومرغ برای پخت وقسمت حمل غذای گرم برای  هتلهای زائران ایرانی در این دو اشپزخانه بازدید کردند   

هم اکنون روزانه بیش از  60هزار پرس  غذا در اشپزخانه های الدخیل و زین در مدینه منوره برای زائران ایرانی پخت می شود.

در بازدید نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت ،رییس سازمان حج وزیارت و معاونین بعثه مقام معظم رهبری از دو آشپزخانه یادشده مسوولان قسمتهای مختلف در خصوص مراحل  تهیه مواد غذایی ونحوه  پخت  وتوزیع ان در هتلهای زائران ایرانی توضیحات لازم را ارایه دادند.


| شناسه مطلب: 28398