مدیر آشپزخانه زائران ایرانی: برای پخت غذا از بهترین مواد غذایی استفاده می شود

مدیر آشپزخانه الدخیل مدینه:برای پخت غذا از بهترین مواد غذایی استفاده می شود
مدیر آشپزخانه الدخیل مدینه:برای پخت غذا از بهترین مواد غذایی استفاده می شود.
مدیر آشپزخانه مرکزی الدخیل گفت: برای پخت غذای زائران ایرانی در مدینه منوره از بهترین مواد غذایی استفاده می شود.
سید بهنام ظفرنیا روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج افزود: حدود دو سوم از غذای مورد نیاز روزانه زائران ایرانی در مدینه منوره با رعایت دقیق مسایل بهداشتی در آشپزخانه الدخیل تهیه می شود .
وی با بیان آنکه در هر وعده غذایی حدود 23 هزار غذا برای کاروانهای ایرانی در این آشپزخانه تهیه می شود، افزود: هم اکنون حدود 105 نفر از کشورمان به عنوان عوامل ایرانی این آشپزخانه در مدینه منوره انجام وظیفه می کنند.
ظفرنیا اظهارداشت :حدود 30 هزار زائرا ایرانی در مدینه منوره حضوردارند که با جمع بندی عوامل کارگزار عمره مفرده در مجموع برای 33 هزار نفر در دو آشپزخانه الدخیل وزین غذا تهیه می شود.
آشپزخانه الدخیل در طریق میقات در شمال مدینه منوره قرار دارد و روزانه برای هر وعده غذایی شام و یا نهار زائران ایرانی حدود 23 هزار غذا در این آشپزخانه تهیه می شود.