حدود 30تن گوشت گوسفند در هفته به آشپزخانه های مکه مکرمه تحویل می شود

در هفته 28تا 30 تن گوشت گوسفند برای تهیه مواد غذایی زائران ایرانی بیت الله الحرام به دو آشپزخانه مکه مکرمه تحویل می شود.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

به گزارش روز شنبه خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج در مكه مكرمه، روح الله بني مسني دستيار تداركات كشتارگاه آشپزخانه هاي مكه مكرمه گفت: در هفته حدود  300 تا 350 گوسفند كه نژاد استراليايي است در كشتارگاه منطقه خمره جده ذبح مي شود.

وي افزود: هزينه هر كيلو گوشت گوسفند بدون استخوان و چربي 29 ريال سعودي بوده درحالي كه ميانگين گوشت مورد نياز دو آشپزخانه براي كباب دو و نيم تن است. 

بني مسني اظهارداشت: كشتار گوسفند با ذبح اسلامي صورت مي گيرد و هرلحظه رعايت بهداشت اين مكان توسط كارشناسان، پزشكان و شهرداري جده مورد بررسي قرار مي گيرد.

او اظهارداشت كشتارگاه منطقه خمره جده در نقطه اي قرار گرفته كه انواع گوسفندها در آن وجود دارد و تهيه اين حيوان به راحتي براي كشتارگاه صورت مي گيرد.

 

 

 

 


| شناسه مطلب: 28473