هتل های بزرگ صوفیتل و نجد در مکه کاملا تخریب شد

هم اکنون شمال حرم در حال تخریب است و این تخریب به منظور گسترش مسجد الحرام انجام می شود.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 هتل هاي بزرگ صوفيتل و نجد مكه  طي دو روز گذشته باهدف توسعه بخشي از مسجد الحرام كاملا تخريب شد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج در مكه مكرمه، حجت  الاسلام والمسلمين عسگري مسئول مراجعات بعثه مقام معظم رهبري در مكه مكرمه گفت: هم اكنون خاكبرداري از هتل هاي ياد شده آغاز شده و با اجراي اين طرح 380متر به فضاي مسجد الحرام افزوده مي شود.

وي ، توسعه مسجد الحرام را يك اقدام خوب از سوي دولت عربستان سعودي ذكركرد و گفت:عمق تخريب 380متر شمال مسجد الحرام را دربر مي گيرد كه از طول 100متر به فضاي مسجد الحرام افزوده مي شود درحالي كه براساس اين طرح 150متر فضاي صحن نيز بيشتر خواهد شد.

عسگري بااشاره به اينكه در اين طرح هزار پلاك تخريب شده است، گفت: مابقي فضاهاي تخريب شده به صورت هتل هاي بزرگ در اين محل ساخته مي شود.

وي ، شمال مروه را داراي بيشترين فضاي تخريبي ذكركرد و گفت: هم اكنون شمال حرم در حال تخريب است و اين تخريب به منظور گسترش مسجد الحرام انجام مي شود.


| شناسه مطلب: 28497