عید مبعث به عنوان «روز ملی قرآن» نامگذاری شود

عید مبعث به عنوان روز ملی قرآن نامگذاری شود و البته کسی شایستهتر از مقام معظم رهبری برای نامگذاری چنین روزی نیست.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، حجتالاسلام سيد «محمدمهدی طباطبايی» موسس جامعةالقرآن الكريم گفت: در صورت تحقق اين موضوع(نامگذاری روز ملی قرآن)مسئولان كشوری، مجلس شورای اسلامی و قواهای مختلف میتوانند در برپايی برنامههای گوناگون به مناسبت اين روز بزرگ مشاركت داشته و جامعه را به حضور در اين امر مهم تشويق كنند.
وی در ادامه افزود: قرآن كريم سرلوحه ما در مراحل مختلف زندگی است همانطور كه برای تمام امور و شخصيتها روزی اختصاص يافته برای قرآن هم كه برای مسلمانان از جايگاه ويژهايی برخوردار است و كلام خدا است بايد چنين نامگذاری صورت گيرد.
طباطبايی گفت: همانطور كه مبعث را به عنوان يك روز بزرگ میدانيم میتوانيم اين روز را روز ملی قرآن نامگذاری كنيم؛ نامگذاری چنين روزی بايد زودتر به مرحله اجرا گذاشته میشد اگرچه دير شده اما به هرحال ما از اين جريان بسيار استقبال میكنيم كه روزی به اين نام به ثبت برسد چراكه اكرام خداوند متعال است و مردم را به رجوع به قرآن كريم سوق میدهد.
موسس جامعةالقران الكريم در ادامه افزود: تمام مصيبتهايی كه جوامع اسلامی و حتی تمام جوامع دارند به دليل دوری از قرآن است، مسلمانان بايد دوباره به قرآن بازگردند و اگر جامعه خودمان را ارزيابی كنيم مشاهده خواهيم كرد كه متاسفانه جامعه ما از قرآن كريم دور شده است و اين روز میتواند تلنگری باشد البته اگر به آن به طور مطلوب پرداخته و تبليغ شود.
حجتالاسلام طباطبايی تصريح كرد: در روايتها میبينيم كه پيامبر اكرم(ص) از امت درباره مهجور ماندن قرآن شكايت میكند بايد اين مهجوريت از جامعه اسلامی زدوده شود و اين روز میتواند روز بسيار خوب و مباركی برای اين امر مهم باشد.
اين استاد قرآنی يادآور شد: روز ملی قرآن بايد با تكريم فعالان قرآنی توام و از حافظان، قاريان، خادمان و فعالان قرآنی در اين روز تجليل و قدردانی شود و تصميمات جدی و گامهای اساسی درباره نشر و توسعه قرآن كريم برداشته شود و برنامهريزیهای درستی برای چاپ كتابهای قرآنی و برپايی نمايشگاههای قرآنی و صدور برنامههای قرآنی به خارج از كشور انجام شود.
طباطبايی در ادامه گفت: برنامههای قرآنی نبايد فقط مختص يك روز باشد بلكه اين روز را به نام قرآن نامگذاری میكنيم تا هر روز ما با قرآن باشد و انس ما با قرآن بيشتر شود و به قرآن بازگرديم. جوامع اسلامی بايد به عمل به قرآن كريم بهای بيشتری دهند و سياستهای داخلی و خارجی كشورهای جوامع اسلامی مبنايش قرآن باشد و اگر اين محقق شود ما به آن هدف والا و عالی خداوند متعال از نزول قرآن كريم رسيدهايم بنابراين اگر طالب پيامدهای مطلوب در امور قرآنی هستيم بايد اجرای برنامههای قرآنی بيشتر شود.
وی يادآور شد: در اجرای امور قرآنی هرچه تجليل از فعالان قرآنی، حافظان، قاريان و خادمان قرآنی كمرنگتر شود افراد كمتری به قرآن كريم روی میآورند بنابراين نهادها و موسسات مختلف قرآنی در كشور بايد به اجرای برنامههای قرآنی بهای بيشتری دهند و تشويق از فعالان قرآنی را يكی از اولويتهای برنامههای خود قرار دهند چرا كه بیتوجهی به اين موارد به ضرر خود جامعه قرآنی تمام میشود.
موسس جامعة القرآن الكريم تصريح كرد: نهادهای مختلفی بايد در اين زمينه به فعاليت بپردازند اما متاسفانه هر نهاد و ارگانی به تنهايی در حوزه امور قرآنی به فعاليت میپردازد و برخی از مردم متوجه فعاليت انفرادی اين نهادها هستند در حالی كه بايد يك جمعی متشكل از ارگانهای دولتی و غيردولتی (موسساتی كه شعب زيادی دارند) با يك برنامهريزی دقيق، ستادی جهت پررنگ كردن و رونق دادن به امور قرآنی تشكيل دهند چراكه معنا دادن به اين روز يك تلاش همگانی را میطلبد.