بارگاه امام هادی (ع ) در سامرا از امروز پذیرای زائران شد


برخی شبکه‌های تلویزیونی عراق با قطع برنامه‌های عادی خود، صحنه‌های حضور هزاران تن از زائران اهل بیت (ع ) در داخل ضریح امام علی هادی (ع ) و حسن عسکری (ع ) را نمایش دادند.

براي اولين بار بعد از دوسال از انفجار مرقدهاي امامين عسكريين (ع )، شهر سامراء در ‪ ۱۲۰‬كيلومتري شمال بغداد ، روز دوشنبه در سالروز ميلاد امام علي هادي (ع ) پذيراي هزاران زائر شيفته دل شد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی حج، درحالي كه هنوز آثار انفجار دشمنان اهل بيت (ع ) در داخل مرقدها وگنبد نيمه ويران امام علي هادي و امام حسن عسكري (ع ) پيداست ، زائران با اشك شوق و دعا و صلوات ضريح آن دو امام همام را در آغوش گرفتند زائران عراقي بعد از بهبود امنيت راه بغداد به سامرا وامنيت برقرار شده در داخل شهر سامرا كه تا چندماه قبل از مناطق بحراني عراق به شمار مي رف ،مردم عراق در سالروز ميلاد علي هادي (ع ) به زيارت اين شهر مقدس مشرف شدند.

برخي شبكه‌هاي تلويزيوني عراق با قطع برنامه‌هاي عادي خود، صحنه‌هاي حضور هزاران تن از زائران اهل بيت (ع ) در داخل ضريح امام علي هادي (ع ) و حسن عسكري (ع ) را نمايش دادند.

انفجار مرقدهاي امامين عسكريين (ع ) در سال ‪ ۲۰۰۶‬توسط گروه‌هاي تكفيري القاعده باعث موجي از خشونت‌هاي مذهبي در عراق شد كه عراق را تا مرز جنگ مذهبي پيش برد اما با دخالت به موقع علماي دين و رجال سياست و دولت عراق اين فتنه خنثي شد.

به دليل اين حمله تروريستي و خشونتهاي متعاقب آن ، سال ‪۲۰۰۶‬ خونبارترين سال عراق از زمان اشغال اين كشور در مارس ‪ ۲۰۰۳‬تاكنون بوده است .‬
در پي نا امني‌هاي جاري در سامرا در طول دو سال گذشته ، امكان زيارت مرقدهاي امامين عسكريين (ع ) براي شيعيان عراق و زائران خارجي نبود.

دولت عراق به درخواست مكرر مراجع عظام وافكارعمومي و احزاب سياسي عراقي تامين امنيت سامرا را در اولويت كار خود قرارداد و با اجراي عمليات نظامي متعدد توانست منطقه را از وجود تروريست‌ها وتكفيري‌ها پاكسازي كند و امنيت را به سامرا برگرداند.

دولت عراق همچنين از چند ماه قبل بازسازي مرقدهاي ويران شده امامين عسكريين (ع ) را به يك شركت تركيه‌اي واگذار كرد و سازمان جهاني يونسكو به دليل اهميت فرهنگي و تاريخي بارگاه‌هاي امامين عسكريين (ع )،آن را مجددا در فهرست آثار فرهنگي جهان ثبت كرد.

زائران امامين عسكريين (ع ) و مقام غيبت كبراي مهدي موعود (عج ) با شعار مظلوميت اهل بيت (ع ) به زيارت سامراء مشرف شدند.

بازگشايي راه بغداد به سامرا و از سرگيري زيارت مرقدهاي امامين عسكريين (ع ) در حالي كه نخست وزير عراق هم اكنون به دعوت رسمي همتاي اماراتي خود در ابوظبي به سر مي‌برد، موفقيت ديگري است كه در كارنامه دولت عراق و توانمندي نيروهاي عراقي در حفظ امنيت داخل كشور خود، ثبت مي شود.


| شناسه مطلب: 28583