تسهیلات بعثه مقام معظم رهبری،برای بازدید نخبگان از اماکن تاریخی مدینه منوره

بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره تسهیلاتی برای بازدید روحانیون و طلاب از اماکن تاریخی و مذهبی این شهر در نظر گرفته است.

به گزارش خبرنگارپایگاه اطلاع رسانی حج درمدینه منوره، مسئول پشتیبانی بعثه مقام معظم رهبری درمدینه منوره گفت: روز های یکشنه، سه شنبه و پنج شنبه هر هفته برای روحانیون علاقه مند کاروان ها وسیله ایاب و ذهاب برای زیارت اماکن تاریخی شهر مدینه منوره اختصاص یافته است.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

ملک محمدی افزود: همچنین در هرنوبت معمولا یک تا سه اتوبوس برای انتقال روحانیون برای بازدید اماکن تاریخی مدینه منوره اختصاص می یابد.

وی با اشاره به اینکه برای طلابی که وارد مدینه منوره می شوند سه اتوبوس برای زیارت این اماکن درنظرگرفته می شود، افزود: برای این سفر درهراتوبوس یک روحانی به عنوان راوی و راهنما، به معرفی اماکن تاریخی ازجمله مساجد تاریخی و محل های غزوات صدر اسلام برای بازدیدکنندگان می پردارد.

او، تنظیم جلسات روحانیون و هماهنگی در برپایی دعای کمیل و ندبه و همچنین پذیرایی از همه زائران در این مراسم را از جمله فعالیت های دیگر این واحد ذکرکرد.

ملک محمدی با اشاره به برگزاری چهار جلسه انس و معرفت در عصر و شب در هتل های مدینه منوره گفت: این جلسات که با مداحی و سخنرانی همراه است، به طور مرتب و باپشتیبانی و هماهنگی این بخش صورت می گیرد.


| شناسه مطلب: 28632