گزارش ستاد عملیات عمره سال 87 از وضعیت تغذیه زائران ایرانی

ایران در مقایسه با سایرکشورها ازمرغوب ترین مواد غذایی موجود در عربستان برای تغذیه زائران عمره اش استفاده می کند.

ایران در مقایسه با سایرکشورها ازمرغوب ترین مواد غذایی موجود در عربستان براي تغذیه زائران عمره اش استفاده می کند. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج در مكه مكرمه، بر اساس گزارش واحد اطلاع رسانی ستاد عملیات عمره سال 87، برای اولین بار در عملیات عمره همه مراحل پخت به صورت متمرکز در آشپزخانه های  مجهز مرکزی انجام می شود تا روزانه بیش از 120000 هزار وعده غذای گرم در مدینه منوره و مکه مکرمه برای زائران ایرانی طبخ و توزیع شود.  

 

هر هفته حدود 3500 راس گوسفند براي تهیه حدود 42 هزارکیلو گوشت بدون چــربی و استخوان در کشتارگاه های مخصوص ایرانیان و با نظارت کارشناسان ایرانی ذبح مي شود و بين آشپزخانه هاي فعال توزیـــــع  می شود.

آشپزخانه های مرکزی مدینه منوره و مکه مکرمه مجــهز به  پیــشرفته ترین  تجهيزات طبخ  غذا هستند و اين كار با رعايت كامل استانداردهاي بهداشت و با نظارت کامل کارشناسان بهداشت و تغذیه هیات پزشکی انجام می شود.

 

سیستم طبخ و توزیع کلیه وعده های غذایی توسط آشپزها و پرسنل ایرانی آمـــوزش انجام مي شود و عوامل بومی و محلی در اين كار نقشی ندارند.

 

هرهفته 77700 کیلو مرغ ، 29100 کیلو ماهی ، 812000 عدد نوشابه و 109090 بطری آب برای زائران ایرانی توزیع می شود و هر زائر در طـــول اقامتش به طور متوسط از 14 نوشابه ، 46 عدد میوه ، 12عدد ماست، 15 عـدد کره، 8 عدد شیر،14 عدد دوغ ، 5 عدد  مربا  و7 عدد عسل استفاده می كند كه هزینه روزانه مــواد غذایی هر زائر، 35 ریال ســـــعودی محاسبه شده است.


| شناسه مطلب: 28660