آیت الله محمّدی ری شهری: پشتوانه بصیرت برای نیروهای نظامی یک اصل غیر قابل اجتناب در پاسداری از انقلاب اسلامی است

آیت الله محمّدی ری شهری در جمع مسئولان و فرماندهان لشکر 27 محمد رسول الله صلی الله علیه و آله وسلّم بااستناد به روایتی از حضرت علی علیه السلام در توصیف یاران راستین پیامبر صلی الله علیه و آله وسلّم افزود: یاران پیامبر صلی الله علیه و آله وسلّم، از بصیرت الهی برخوردار بوده و سلاح هایشان را با پشتوانه بصیرت و بینش الهی به کار می گرفتند..
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: يکي از نيازهاي مهم و سرنوشت ساز براي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در مسير تحقق اهداف عاليه، وجود بصيرت در ميان نيروهاي اين نهاد مقدس است.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی حج ، آيت الله محمّدي ري شهري در جمع مسئولان و فرماندهان لشکر 27 محمد رسول الله صلي الله عليه و آله وسلّم بااستناد به روايتي از حضرت علي عليه السلام در توصيف ياران راستين پيامبر صلي الله عليه و آله وسلّم افزود: ياران پيامبر صلي الله عليه و آله وسلّم، از بصيرت الهي برخوردار بوده و سلاح هايشان را با پشتوانه بصيرت و بينش الهي به كار مي گرفتند..
توليت آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم عليه السلام اظهار داشت: بنا بر اين، اگر قدرت نظامي از پشتوانه بصيرت اسلامي و الهي برخوردار نباشد، اين قدرت قدرت اسلامي و الهي نيست و نمي تواند از اسلام و انقلاب دفاع کرده و براي تداوم انقلاب اسلامي کارساز باشد زيرا پشتوانه بصيرت براي قدرت نظامي يک اصل اساسي و غير قابل اجتناب است.
رئيس دانشکده علوم حديث گفت: از نظر قرآن و احاديث اسلامي مردم، دودسته هستند، کساني که آينده نگري ندارند و دنيا را نهايت آرزوهاي خود مي دانند و کساني که با آينده نگري به افق هاي دور زندگي خود در دنيا و آخرت نظر دارند.
آيت الله محمّدي ري شهري با استناد به روايتي از حضرت علي عليه السلام افزود: کسانيکه نهايت نگاهشان به دنياست عليرغم داشتن چشم، کور محسوب مي شوند زيرا غير از دنيا و لذائذ دنيوي ومادي چيز ديگري نمي بينند.
توليت آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم عليه السلام گفت: فرد بينا و بصير کسي است که مي داند خانه حقيقي اش کجاست و دنيا را متاع زودگذر مادي پنداشته و براي آخرتش از دنيا زاد و توشه برمي گيرد.
وي نمونه انسان هاي صاحب بصيرت و بينا در عصر کنوني را شهداي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس برشمرد و گفت: بصيرت در فرهنگ قرآن و احاديث اسلامي، به معناي جامع نگري و آينده نگري علمي و عملي است.
رئيس دانشکده علوم حديث گفت: عالم بي عمل نيز در اين حوزه، نابينا و غير بصير برشمرده مي شود، زيرا که اگر حقايق عالم به واقع ديده شده و ملموس باشد، عمل را به همراه خواهد داشت.
وي با بيان اين مطلب که مي بايست بصيرت در جهت استحکام و قدرت بخشي، پشتوانه نيروي نظامي قرار گيرد افزود: يکي از عواملي که به انسان بصيرت ديني مي بخشد تقواست، از اين رو هرچه انسان در زندگي، تقواي بيشتري داشته باشد، از بصيرت بيشتري نيز برخوردار خواهد بود.
آيت الله محمّدي ري شهري بااستناد به آيه اي از قرآن مجيد گفت: بنا به وعده الهي افراد متقي با عنايت پروردگار از قدرت تشخيص حق از باطل برخوردار شده و صاحب بصيرت و روشن بيني سياسي، اجتماعي و فرهنگي مي شوند.
توليت آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم عليه السلام، گفت: از برجستگي هاي امام راحل تيزبيني و زيركي ويژه اي بود كه از تقوا و بصيرت الهي ايشان نشأت مي گرفت.
وي اظهار داشت: زندگي امام خميني (ره) از بزرگترين ادله تجربه توحيدي در عصر حاضر است که براي تاريخ بشريت قابل الگو گيري است.
رئيس دانشکده علوم حديث تفکر، تعلّم و تخصص را از ملزومات رشد و تعالي در کنار اخلاص و تقوا برشمرد و افزود: اگر تعهد و تلاش در کنار اخلاص و تقوا قرار گيرد، انسان به اهداف عاليه خود نائل خواهد شد.
در ابتداي اين جلسه مسئول دفتر نمايندگي ولي فقيه در لشکر 27 محمد رسول الله صلي الله عليه و آله و سّلم در گزارشي به تشريح تغييرات ساختاري سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و برنامه هاي در دست آن مجموعه پرداخت.