روزانه 56 هزار وعده غذا برای زایران ایرانی در مکه طبخ و ارائه می شود

در دوره اول اجرای عملیات عمره در مکه مکرمه 501 نفر مدیر ثابت و عوامل در 44 هتل خدمتگذار زائران خانه خدا بوده اند.
در دوره اول اجرای عملیات عمره در مکه مکرمه 501 نفر مدیر ثابت و عوامل در 44 هتل خدمتگذار زائران خانه خدا بوده اند.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج در مكه مكرمه، بر اساس گزارش واحد اطلاع رسانی ستاد عملیات عمره سال 87، در بخش آشپزخانه های مرکزی ابوجدایل و قحطانی نیز 151 نفر مسئولیت پخت روزانه بیش از 56000 نفر وعده غذای گرم را برعهده داشته اند.
ضمن اين كه برای اولین بار در مکه مکرمه، پخت غذا درآشپزخانه های مرکزی مجهز به پیشرفته ترین سیستم های طبخ انجام شده و براي توزيع به هتل ها ارسال شده است.
در 74 هتل مدینه منوره نيز تعداد 588 مدیر ثابت و عوامل ديگر وظيفه خدمت رساني به زائرین حرمین شریفین را برعهده داشتند و در آشپزخانه های زین و دخیل نيز هر کدام به ترتیب 63 و 95 نفر براي پخت غذای زائرین تلاش مي كردند.