مطالعه میدانی مسیر هجرت امام رضا (ع) پایان یافت

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: همزمان با دهم تیرماه، سالروز ورود حضرت رضا به خراسان و روز ملی خراسان رضوی، مراحل اولیه پژوهش و مطالعات میدانی مسیر هجرت امام رضا به پایان رسید.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، ابوالفضل مكرميفر گفت: تاكنون 25 درصد از كار بررسي و پژوهش جاده ولايت انجام شده است.
وي با اشاره به اينكه پژوهشهاي انجام شده دستاوردهاي خوبي دربر داشته است، افزود: با توجه به گزارش ارائه شده از سوي مشاور طرح پژوهشي مسير هجرت امام رضا (جاده ولايت) در مراحل اول و دوم اين مطالعات كه از جنوب غربي ايران يعني مسير تقريبي ورود حضرت از عراق به ايران و استان خوزستان كه مقام معظم رهبري از آن تعبير به دروازه ولايت داشتند، آغاز شده، بيش از 20 نقطه معروف به قدمگاه، مقام و مسجد و ... منسوب به امام رضا شناسايي شد.
وي افزود: همچنين براي نخستين بار در اين بررسي، حداقل 10 مورد از آثاري با عنوان قدمگاه امام رضا در شهرستانهاي انديمشك، شوش، اهواز، رامهرمز، آبادان، گچساران، سپيدان و ... بوده است، مورد بازشناسي دقيق قرار گرفت.
مكرميفر با اشاره به برگزاري سه همايش جاده ولايت در سالهاي گذشته گفت: با توجه به برگزاري اين همايش، نياز به پژوهشي جامع و ميداني براي بازشناسي، معرفي و مستندسازي مسير هجرت امام رضا در ايران احساس شد كه سازمان در خراسان رضوي طراحي و تامين اعتبار پروژهاي مطالعاتي ميداني با بهرهگيري از علوم مختلف تاريخ، مردمشناسي و باستانشناسي و ... را راهي براي پاسخگويي به اين نياز ارزيابي كرد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي اظهار اميدواري كرد با انجام اين پروژه اهداف پيش بيني شده و انتظارات جامعه علمي كشور و عموم علاقهمندان تامين شود.