گزارشی از نحوه تهیه غذای زایران ایرانی در آشپزخانه های الدخیل و زین

آشپزخانه های الدخیل و زین مدینه منوره، جایی درآن سوی شهر؛ اینجا روزانه هزاران پرس غذا برای زایران خانه خدا پخت می شود تا به موقع در 72 هتل محل اقامت زایران توزیع شود.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج در مدینه منوره، زایران پس ازیک روز زیارت و حضور در نمازجماعت مسجد النبی، اینک با فشار دادن دکمه M آسانسور، خود را در رستوران محل اقامت خود می یابند و اکنون همه چیز برای صرف یک غذای ایرانی آماده است.

زایران در روز سه بار برای صرف صبحانه، نهارو شام در این محل حضور می یابند و در روی میزهای مرتب شده می نشینند تا برای ادامه زیارت انرژی تازه ای بگیرند.

کیفیت و نحوه توزیع غذاها، موضوعی است که در الدخیل و زین تعیین می شود جایی که 105 پرسنل ایرانی در کنار حدود 50 نیروی خدماتی بومی، این وظیفه سنگین رابرعهده دارند.

تعداد واقعی غذا اگرچه 18هزار پرس است اما بهنام ظفرنیا مسئول آشپزخانه الدخیل می گوید: علاوه بر این آمار، حدود سه هزار و 500 پرس غذای دیگر برای کارکنان این بخش و نیازهای حاشیه ای پخت می شود که این رقم به 21هزار و 500پرس غذا در روز می رسد.

اوگفت: آشپزخانه الدخیل توزیع غذای 42 هتل بزرگ مدینه منوره یعنی 75درصد رابرعهده دارد درحالی که درآشپزخانه زین تهیه غذای 29هتل دردستور کار است.

در هنگام تهیه گزارش، کارکنان آشپزخانه که اکنون کار تهیه غذای شام زایران را به پایان رسانده اند و به گفته ظفرنیا به طور دائم بر تهیه و پخت این غذاها نظارت می شود، در حال شتشوی وسایل آشپزی هستند تا این وسایل رابرای تهیه غذای روز بعد آماده کنند.

 اینجا همه چیز حاکی از پشت سر گذاشتن یک روز پرکاراست، وضعیتی که درروزهای دیگر بازهم تکرارمی شود تا زایران خانه خدا بدون دغدغه درشهر پیامبر(ص) به زیارت بپردازند.

 


| شناسه مطلب: 28740