آیت الله محمدی ری شهری:از مهمترین زمینه های تحقق نوآوری بکارگیری نیروهای کارآمد در بخش های مختلف جامعه است

متاسفانه رابطه محوری در گزینش و انتخاب از سر ترحم و دلسوزی و برای کمک به فرد، یکی از مشکلات عمومی جامعه ماست، زیرا در این مسأله مصالح یک مجموعه و یک سازمان در قبال مصلحت یک فرد بدون ویژگی های لازم نادیده گرفته می شود.
توليت آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم عليه السلام گفت: از مهمترين زمينه هاي تحقق نوآوري و شکوفايي در کشور، وجود نيروهاي کارآمد، خلاق و با انگيزه در بخش هاي مختلف است.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
آيت الله محمّدي ري شهري، روز يکشنبه در جمع مديران ارشد آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم الحسني عليه السلام، با استناد به روايتي از پيامبراکرم ( صلّي الله عليه وآله وسلّم) گفت: بکار گرفتن افراد براي کارهاي مديريتي، در صورتي که براي آن کار، افراد بهتري نيز وجود داشته باشند، خيانت به خداي متعال و رسول (صلّي الله عليه وآله وسلّم) و مؤمنين است.
وي همچنين با اشاره به نامه حضرت علي (عليه السلام) به مالک اشتر گفت: اميرمؤمنان (عليه السلام) در اين نامه مهم به نماينده خود دستور مي دهد که در گزينش نيروها از تأثير پذيري روابط شخصي و همچنين انتخاب از سر دلسوزي و براي کمک به افراد جلوگيري کند.
آيت الله محمّدي ري شهري گفت: متاسفانه رابطه محوري در گزينش و انتخاب از سر ترحم و دلسوزي و براي کمک به فرد، يکي از مشکلات عمومي جامعه ماست، زيرا در اين مسأله مصالح يک مجموعه و يک سازمان در قبال مصلحت يک فرد بدون ويژگي هاي لازم ناديده گرفته مي شود.
رئيس دانشکده علوم حديث گفت: به طور قطع اگر همه افراد و نهادها و سازمان ها براي عمل به اين حديث شريف اهتمام داشته باشند، بسياري از مشکلات جامعه مرتفع خواهد شد.
رئيس دانشکده علوم حديث افزود: تجربه و تخصص، خوشنامي و پيشگامي در خدمت به اسلام و پرورش در خانواده اصيل و متدين، از ويژگي هايي است که علي (عليه السلام) براي يک نيروي کارآمد برشمرده است و در حقيقت اين يک دستورالعمل مهم مديريتي و گزينشي براي همه مديران و مسئولان است.
آيت الله محمّدي ري شهري اظهار داشت: بايد برنامه ريزي ها در همه سال ها خصوصاً در اين سال که به نام نوآوري و شکوفايي مزين شده، با محوريت ابتکار و تحول و نوآوري صورت پذيرد، از اين رو کساني که عاري از خلاقيت و نوآوري هستند بايد جاي خود را به افراد باانگيزه و خلاق بدهند.
رئيس دانشکده علوم حديث گفت: نوآوري و شکوفايي صرفاً با شعار و برنامه هاي کليشه اي محقق نخواهد شد بلکه مي بايست يک اهتمام عمومي براي بروز تحول و نوآوري در همه سطوح بکارگرفته شود.
توليت آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم عليه السلام، الفت و همدلي در جامعه را از ديگر زمينه هاي مهم تحقق نوآوري در جامعه دانست و گفت: عدم وجود همدلي و تفاهم در جامعه موجب از بين رفتن انرژي ها و ظرفيت بالاي سازمان ها و نهادها در مسير اختلافات و درگيري ها خواهد شد.
وي گفت: با ايجاد همبستگي در يک مجموعه، الفت و همدلي نيروهاي كارآمد در تحقق نوآوري و شکوفايي نقش بسيار بالايي را ايفا خواهد کرد.
رئيس دانشکده علوم حديث همچنين با استناد به روايتي از امام باقر(عليه السلام) گفت: هدف نهايي شيطان از فتنه انگيزي ميان مسلمانان، ضربه زدن به وفاداري آن ها نسبت به اسلام است، از اين رو وسوسه انگيزي شيطان تا زمان دست کشيدن انسان از دين ادامه مي يابد.
آيت الله محمّدي ري شهري با بيان ادامه اين روايت خاطرنشان کرد: امام پنجم (عليه السلام) در اين روايت شريف مي فرمايند، خدا رحمت کند، کسي که بين دو تن از مؤمنين دوستي و الفت برقرار کند .
در اين جلسه همچنين آقايان شريفي، تقديري و سليمي از معاونان آستان مقدس، طي گزارشي به بيان برنامه ها و اقدامات مجموعه هاي ذيربط پرداختند.
در پايان اين نشست که به منظور آشنايي بيشتر و همفکري ميان مديران بخش هاي مختلف آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم الحسني عليه السلام برگزار شده بود، شرکت کنندگان نماز ظهر و عصر را به امامت توليت آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم عليه السلام، اقامه کردند.
جلسات مشترک مديران ارشد آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم الحسني عليه السلام، بصورت فصلي و با هدف بررسي عملکرد واحدها و ارتقاي کيفيت خدمات و فعاليتهاي آستان مقدس برگزار مي شود.