آشپزخانه مدینه: غذاها با دقت و رعایت کامل نکات بهداشتی پخت می شود

مسئول آشپزخانه الدخیل مدینه منوره گفت: غذاهای آشپزخانه های الدخیل و زین با دقت و رعایت کامل اصول بهداشتی پخت می شود و سپس در اختیار هتل های محل اقامت زایران ایرانی در مدینه منوره قرار می گیرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج درمدینه منوره، سید بهنام ظفرنیا در گفت و گو با خبرنگار ما در باره نظارت بر اصول بهداشتی نحوه تهیه غذاهای زایران ایرانی درمدینه منوره گفت: نحو پخت غذاهای زایران ایرانی هر لحظه و به طور مستمر ازنظر رعایت اصول بهداشتی مورد نظارت کارشناسان بهداشتی قرارمی گیرد.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
وی افزود: ماهی های مورد استفاده دراین آشپزخانه تماما ازایران است ضمن اینکه گوشت مصرفی به طور مشترک از ایران و عربستان تهیه می شود.
او اظهارداشت: میوه های هتل های زایران ایرانی از کشور عربستان و انواع خشکبار نظیر عدس وهمچنین کره، مربا و پنیر از داخل ایران تهیه می شود.
ظفرنیا گفت: هم اکنون 105 پرسنل ایرانی و حدود 50 نیروی خدماتی بومی در آشپزخانه الدخیل مدینه منوره کار تهیه غذاها رابرعهده دارند.
او افزود: نوع غذاهایی که در آشپزخانه های الدخیل و زین پخت می شود از غذاهای ایرانی است .
هم اکنون غذای 72 هتل محل اقامت زایران ایرانی درمدینه منور در آشپزخانه های الدخیل و زین تهیه می شود.