بازدید مسئول بعثه مقام معظم رهبری در مدینه از آشپزخانه زایران ایرانی

آشپزخانه الدخیل مدینه منوره روزانه حدود 21 هزار و 500 پرس غذا پخت می کند.
حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی مسئول بعثه مقام معظم رهبری درمدینه منوره از آشپزخانه الدخیل زایران ایرانی خانه خدا در مدینه منوره بازدید کرد.
ب
ه گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج در مدینه منوره، مسئول بعثه مقام معظم رهبری درمدینه در این بازدید ، با توضیحات سید بهنام ظفرنیا مسئول آشپزخانه الدخیل در جریان نحوه پخت غذا و سایر فعالیت های این آشپزخانه قرار گرفت.نجفی روحانی در این بازدید، از زحمات دست اندرکاران و کارکنان این بخش قدردانی کرد وگفت: هر چه شما دراین هوای گرم بر کیفیت و مطلوب شدن غذای مهمانان حرم نبوی کوشش کنید اجر و ثواب بیشتری دارید چون دراسلام علاوه بر اصل کار وتلاش، بر کیفیت ومحتوای خوب تاکید بسیار شده است.
وی دراین بازدید برلزوم ارتقای کیفیت پخت غذا و سایر خدمات دیگر به زایران ایرانی تاکید کرد.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
آشپزخانه الدخیل مدینه منوره روزانه حدود 21 هزار و 500 پرس غذا پخت می کند.
در این آشپزخانه 105 کارگر ایرانی و حدود 50 نیروی خدماتی بومی به فعالیت مشغول هستند.
زایران ایرانی هم اکنون در 72هتل مدینه منوره اسکان دارند.