بررسی تغییر و تنوع غذا برای زائران ایرانی

تغییر و تنوع غذا در هتل های محل اقامت زائران ایرانی در جلسه ای با حضور مسئولین برگزاری عمره مفرده بررسی شد.
تغيير و تنوع غذا در هتل هاي محل اقامت زائران ايراني در جلسه اي با حضور مسئولين برگزاري عمره مفرده بررسي شد.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج در مكه مكرمه، در جلسه اي كه شب گذشته در بعثه مقام معظم رهبري برگزار شد ، حجت الاسلام حسيني شريف مسئول بعثه مقام معظم رهبری، حميد حبيبي تنها نماينده سازمان حج و زيارت در عربستان، حسين اسماعيلي مسئول ستاد عمليات عمره در عربستان و ناصر فرهمند مسئول ستاد مكه مكرمه و همچنين تني چند از مسئولان به بحث و بررسي پيرامون وضعيت غذا و نيز تغيير و بهبود كمي و كيفي آن پرداختند.
حجت الاسلام حسيني شريف در اين رابطه به خبرنگار ما گفت: در اين جلسه مقرر شد كه تنوع غذايي زائران بيش تر از قبل بشود و در هر وعده امكان انتخاب براي هر فرد وجود داشته باشد.
مسئول بعثه مقام معظم رهبری در عربستان افزود: در ادامه اين جلسه به برخي مشكلات و موانعي كه ممكن است در اين پروژه وجود داشته باشد اشاره شد و راهكارها و راه حل هايي نيز براي حل آن ها پيش نهاد شد.
وي در ادامه از اعلام آمادگي مسئولين آشپزخانه ها براي طبخ چند نوع غذا خبر داد.