محبت اهل بیت"ع" عرصه ای شایسته برای هنرنمایی

در خجسته سالروز میلاد ام الائمه، بانوی برگزیده دو عالم فاطمه سلام الله علیها و فرزند پر افتخارش امام خمینی (ره)، مراسم مولودی و ذکر فضایل و مناقب آن حضرت امروز در حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، حضرت آیت الله خامنه ای در این مراسم با تبریک ولادت دخت گرامی پیامبر اعظم، صدیقه طاهره فاطمه زهرا را «کلمه الله پرمضمون» و «دریایی ژرف و عمیق» دانستند و تصریح کردند: محبت اهل بیت (علیهم السلام) به ویژه فاطمه زهرا (سلام الله علیها) عرصه شایسته ای برای هنرنمایی است بنابراین هرچه صاحبان فکر، ذوق، احساس و طبع ظریف، در این حقیقت بیشتر تدبر و تأمل کنند، گوهرهای بیشتری به دست خواهند آورد.
ایشان کمک گرفتن از احادیث اهل بیت علیهم السلام را برای ژرف پیمایی در این اقیانوس نور و معنویت ضروری برشمردند و به شعرا و مدیحه سرایان توصیه کردند: به کلمات و روایات ائمه اطهار (ع) مراجعه کنید و با کمک از این خاندان، ذوق و هنر، طبع لطیف و حنجره توانای خود را در خدمت معصومین (ع) قرار دهید.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ظرفیت بسیار بالای جامعه اسلامی و فضای تبلیغی سیاسی دنیای امروز ، «نگاه نو»، «روحیه سرشار از امید»، «اطمینان به آینده و درک راه آینده روشن ملت ایران» را نیاز ضروری اصحاب هنر و رسانه، مجموعه نخبگان، فعالان سیاسی، دانشگاهیان و پیشکسوتان جامعه دانستند و خاطرنشان کردند: انقلاب اسلامی نه یک حادثه در تاریخ ایران، بلکه پدیده ای ممتاز در تاریخ جهان و بشر بود که هرچه زمان بگذرد حقایق و آثار آن بیشتر روشن می شود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تأثیر معنوی انقلاب اسلامی در جهان افزودند: قرنهاست دنیا یکسره و به سرعت، به سمت فهم مادی از زندگی پیش می رود اما انقلاب اسلامی ایران در مقابل این موج عظیم ایستاد و با برافراشتن علم معنویت، گرایشهای معنوی را حتی بین جوانان غربی زنده کرد.
ایشان حمله به اسلام و پیامبر اعظم (ص) را نشانه نفوذ و جاذبه مضاعف اسلام و هراس و شکست امپراتوری مادی غرب دانستند و خاطرنشان کردند: گرایش به پیام اسلام و مکتب اهل بیت (ع) در جهان محسوس و مسلم است به همین دلیل گردانندگان امپراتوری مادی غرب دستپاچه و منفعل شده اند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تبیین تأثیر سیاسی انقلاب اسلامی، به مسئله استعمار و روی کار آمدن نظام سلطه و در نتیجه تقسیم دنیا به دو بخش سلطه گر و سلطه پذیر اشاره و خاطرنشان کردند: پس از حدود دویست سال، انقلاب اسلامی در مقابل این حرکت ایستاد و اکنون سردمداران نظام سلطه یعنی مقامات کاخ سفید به منفورترین سران و سیاستمداران دنیا تبدیل شده اند و شعار مرگ بر آمریکا که مخلوق ملت ایران بود به دیگر ملتها گسترش یافته است.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به دشمنی ها و تقابل نظام سلطه با مردم ایران پس از حادثه بزرگ انقلاب اسلامی، رهبری شگفت آور امام خمینی (ره) در سخت ترین دورانها را یادآور شدند و خاطرنشان کردند: ملت و جوانان این کشور حقیقتاًٌ سخن رهبر خود را از دل و جان نوشیدند، فهمیدند و دنبال کردند ، به همین دلیل همه تلاشها برای منحرف کردن این انقلاب شکست خورده است و از این پس هم به فضل الهی شکست خواهد خورد.
حضرت آیت الله خامنه ای نقش دولتمردان، سیاستمداران، علما ، روشنفکران، و سرایندگان و پرچم داران عشق به اهل بیت (ع) را تسهیل حرکت ملت ایران دانستند و افزودند: غفلت، فراموش کردن دشمن، اختلاف و تنبلی از جمله آسیبهای این حرکت است و همه شخصیتهای سیاسی و فرهنگی با نفوذ جامعه ضمن مراقبت از گفتار ، نوشتار و موضع گیری های خود، باید بدانند اتحاد و اتفاق ، رمز همه پیشرفتها و پیروزیهاست.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش مدیران و مسئولان بخشهای مختلف کشور خاطرنشان کردند: اگر کسی ایراد و انتقادی هم دارد نباید طوری مطرح کند که موجب تضعیف مدیران شود ، بلکه همه باید کمک کنند تا چنانچه ضعفی هم هست با همدلی برطرف شود.
ایشان در بخش دیگری از بیاناتشان با اشاره به نقش و اهمیت هنر برای انتقال پیام و مفاهیم خاطرنشان کردند: مفاهیم والا و باارزش با کمک گرفتن از ابزار هنر تا اعماق جان مخاطب نفوذ می کند ، به همین دلیل مداحی اهل بیت (ع) هرچه هنرمندانه تر، با محتواتر، آموزنده تر، تازه تر، باطراوت تر و همراه با صوت لحن و آهنگ زیباتر باشد ارزش و تأثیرش بیشتر است.
در این مراسم جمعی از ذاکران، مداحان و شاعران اهل بیت علیهم السلام سروده ها و اشعار خود را در فضایل حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها قرائت کردند.