ایرانی‌ها نمی‌گذارند عتبات عالیات تبدیل به بقیع شود

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: این ستاد با هدف ارایه خدمات فنی، مهندسی و سایر خدمات رفاهی در حرم ائمه معصومین(ع) در عراق شکل گرفت و در طول پنج سال گذشته خدمات بسیاری با هزینه‌ای بالغ بر 800 میلیارد ریال ارایه کرده است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، رئيس ستاد بازسازی عتبات عاليات در حاشيه برگزاری همايش دو روزه مسئولان استانی عتبات عاليات گفت: اين ستاد بعد از فروپاشی دولت صدام با هدف ارايه خدمات فنی، مهندسی و ساير خدمات رفاهی در حرم ائمه معصومين(ع) در عراق شكل گرفت و در طول پنج سال گذشته خدمات بسياری با هزينه‌ای بالغ بر 800 ميليارد ريال ارايه كرده است.

منصور حقيقت‌پور افزود: در اين مدت نزديك به 100 پروژه در عراق به اتمام رسيده و نزديك به چهار ضريح و 10 در طلا نيز در حال ساخت است. بيش از 25 هزار مترمربع فضا در كربلا و نجف ايجاد شده و اين ستاد طرح‌های بزرگی را برای آينده حرم ها به مسئولان عراقی ارايه كرده است.

وی تلاش برای تسريع تدوين و اجرای طرح‌ها در سازمان‌های اداری را از وظايف ستاد بازسازی عتبات عاليات دانست و ادامه داد: نيروهای اين ستاد در شهرهای نجف، كربلا، كاظمين، كوفه و مصيب مستقر و در حال خدمات رسانی هستند. همچنين دفاتری در سراسر كشور برای جمع‌آوری نذورات مردمی و نيروهای مورد نياز برای اجرايی شدن طرح تشكيل شده است.

رئيس ستاد بازسازی عتبات عاليات گفت: تاكنون بيش از شش هزار نفر در رشته‌های مختلف و در سطوح مختلف فنی از ميان دانشگاهيان، هنرمندان، بانوان و ديگر اقشار جامعه جذب و برای بازسازی عتبات عاليات به عراق اعزام شده‌اند.

وی با تأكيد بر اينكه ستاد بازسازی عتبات عاليات ستادی مردم محور است، گفت: در كنار مردم، مراجع عظام تقليد، روحانيت، اقشار و سازمان‌های خيريه و بخشی از مجموعه‌های دولتی با ستاد همكاری می‌كنند.

حقيقت‌پور در پاسخ به اين سؤال كه آيا احتمال تخريب اماكن مذهبی مسلمانان در عراق توسط دشمنان تأثيری در انگيزه مسؤلان ستاد بازسازی عتبات عاليات ندارد، گفت: تاكنون اين اتفاق رخ نداده است اما اگر هم دشمن به چنين اقداماتی دست بزند ما عتبات را مجددا خواهيم ساخت، مردم ما اجازه نمی‌دهند كه عتبات عاليات عراق تبديل به بقيع شود و عليرغم شرايط امنيتی نامساعد اين كشور همكاران ما با تمام توان و انگيزه تلاش می‌كنند.

وی گفت: اقداماتی كه دشمن از روی غفلت و نادانی در بعضی از اماكن مقدس مسلمانان انجام می‌شود با جواب اصولی و مناسب در قالب بازسازی باشكوه‌تر آن اماكن پاسخ داده می‌شود.

رئيس ستاد بازسازی عتبات عاليات با اشاره به اجرای دو پروژه بزرگ صحن حضرت زهرا (س) به مساحت 130 هزار مترمربع در نجف و طرح سفينه النجاة به مساحت 110 هزار متر مربع در كربلا گفت: قطعا اين خدمات تأثير فراوانی در جذب زاير به عراق دارد، حدود 36 سال هيچ گونه خدمت‌رسانی جدی برای زايرين در اين كشور بوده است و امروز اين فرصت پيش آمده كه ما ايرانی‌ها در اين زمينه اقدام كنيم، مردم، مسؤلان و مقامات سياسی و اجرايی عراق اينگونه تلاش‌ها را می‌بينند و اين مسئله در راستای توسعه ارتباطات فرهنگی و روابط دولتی تأثير فراوان دارد.


| شناسه مطلب: 28873