ثبت نام در کاروانهای حج تمتع تا 7 تیر

مدیر کل روابط عمومی سازمان حج و زیارت اعلام کرد : متقاضیان حج تمتع برای نام نویسی در کاروان ها تا 7 تیر مهلت دارند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، عبدالله نصیری مدیر کل روابط عمومی سازمان حج و زیارت گفت : تاکنون 70 درصد افرادی که امسال به حج تمتع مشرف می شوند از راه حضوری یا اینترنتی در کاروان ها نام نویسی کرده اند.
وی تصریح کرد: از حدود 54 هزار و 703 نفری که تاکنون در کاروان ها نام نویسی کرده اند 5 هزار و 489 نفر از طریق اینترنت ثبت نام خود را انجام داده اند.
نصیری گفت: امسال کسانی که تا 31 فروردین سال 83 ودیعه گذاری کرده و فیش بانکی دارند و همچنین متولدان سال 1305 و پیش از آن که تا پایان سال 84 در بانک ودیعه گذاری کرده اند ، به حج تمتع اعزام می شوند.
نصیری افزود: در صورتی که تا 7 تیر ظرفیت کاروانها تکمیل نشود، سازمان حج و زیارت فراخوان دیگری اعلام می کند.
گفتنی است در سال جاری صد هزار زائر در 571 کاروان به حج تمتع اعزام مي شوند .
اخبار مرتبط:
پايينترين و بالاترين قيمت كاروانهاي حج اعلام شدند
نام نویسی دارندگان فیش تمتع در کاروان ها
تغییراتی در شرايط ثبتنام حج تمتع