گزارشی از آشپزخانه های زائران ایرانی در مدینه منوره

هیات پزشکی ایرانی مرتب مواد اولیه و همین طور غذای طبخ شده در آشپزخانه های زائران ایرانی را مورد بررسی قرار می دهد و فرمانداری مدینه نیز بازرس هایی را برای کنترل کیفیت کار به آن اماکن اعزام می کند.

آشپزخانه مخصوص زائران ایرانی، در هر وعده 35000 پرس غذا را طبخ و آماده می کند.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج در مدینه منوره، مسئول تغذیه زائران ایرانی در مدینه منوره با اعلام این خبر گفت: این غذاها در دو آشپزخانه الدخیل و زین آماده می شود که تهیه حدود 19000 پرس از هر وعده را آشپزخانه الدخیل بر عهده دارد.

کاظم مدیری افزود: در نوبت شام این تعداد به خاطر خروجی های مدینه و حرکت بخشی از عمره گذاران به سمت مکه مکرمه، کم تر می شود. ولی این تغییرات قابل ملاحظه نیست.

وی در خصوص تفاوت غذای این دو آشپزخانه گفت: کیفیت هر دوی آن ها در یک سطح است و خوش بختانه در این دوره هیچ شکایتی به ما گزارش نشده است.

وی تاکید کرد: هیات پزشکی ایرانی مرتب مواد اولیه و همین طور غذای طبخ شده هر دو آشپزخانه را مورد بررسی قرار می دهد و فرمانداری مدینه نیز بازرس هایی را برای کنترل کیفیت کار به محل کار ما اعزام می کند.

 

مدیری با اشاره به تغییرات انجام شده در این بخش گفت: حدود سه هفته است که آشپزخانه الدخیل در هر وعده، 3 نوع غذا را آماده می کند و آشپزخانه زین هم از همین هفته آماده کردن دو نوع غذا را آغاز کرده است.

 


| شناسه مطلب: 28898